CHP'den Türk polisine hakaret! Peş peşe tepkiler

CHP, resmi Twitter hesabından LGBT'lerin izinsiz gösterisine müdahale eden Türk polislerine hakaretler savurdu. CHP Genel Merkezi'nin skandal paylaşımını tepki yağdı.

CHP'den Türk polisine hakaret! Peş peşe tepkiler
CHP'den Türk polisine hakaret! Peş peşe tepkiler
GİRİŞ 27.06.2021 18:30 GÜNCELLEME 27.06.2021 18:30
Bu Habere 423 Yorum Yapılmış

LGBT'ler hem devletin izinsiz gösteri yasağını hem de koronavirüsle mücadele kapsamındaki tedbirleri delerek soğaka indi. Polislerin izinsiz gösteriye müdahale etmesi ise CHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin yasalarını icra eden polislere hakaretler savurdu.



TÜRK POLİSİNE HAKARET!

CHP'nin Twitter hesabından, "Türkiye bu zorbalığı hak etmiyor. Kendi yaşam tarzlarının dışında hiç kimseye saygı duymayan, görevinin başındaki gazetecilere, farklı kimliklere bu zulmü reva gören zihniyeti kınıyoruz. Cumhuriyetimizin layık olduğu demokrasiyi hep birlikte inşa edeceğiz" açıklamasında bulunuldu.



İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile Mehmet Ersoy, CHP'nin bu paylaşımını paylaşarak tepki gösterdi.

Çataklı, "Asıl biz vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışan polisimize 'zorba' diyen zihniyeti şiddetle kınıyoruz" dedi. Ersoy da "İzinsiz gösteri sırasında polise direnenleri gözaltına almak zorbalık değildir. Esas zorbalık, toplumda iktidara tepki uyandırmak adına, hiçbir sınır tanımadan kurumlarımıza fütursuzca, her türlü yalana sarılarak saldırıp sonrasında özür dileyecek erdemi gösterememektir" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 423
  • ÖZKAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizler Türkiye nin inşaatını sizi dışarıdan destekleyen terör örgütleriylemi yapacaksınız Türk polisine ve askerine taham ülünüz sıfır
    Cevapla
  • Cengiz küçük 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP hiçbirzaman bu ülkenin bu miletin temsilcisi olamadı olamayacak, yani sahip cıkacak başka terör örgütü kalmayınca şimdide bu Lut kavmi taklitcilerine sahip cıkıyor bu ülkenin gercek bir ana muhalefete ihtiyacı var...
    Cevapla
  • BAHATTIN emecen 2 yıl önce Şikayet Et
    onların benim huzurumu bozmaya ne hakkı var
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı? hayır
    Cevapla
  • trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP sizler bu ülkenin evlatları değilmisiniz vatan hainlerine dertek veriyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!