Yangın söndürme havuzuna giren 3 çocuktan 2'si boğularak can verdi

Osmaniye'de çobanlık yaptıkları sırada sıcaktan bunalarak yangın söndürme havuzuna giren 3 çocuktan 2'si boğularak can verdi.

Yangın söndürme havuzuna giren 3 çocuktan 2'si boğularak can verdi
Yangın söndürme havuzuna giren 3 çocuktan 2'si boğularak can verdi
GİRİŞ 29.06.2021 18:23 GÜNCELLEME 29.06.2021 18:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Osmaniye merkeze bağlı Cebel Yaylası, Türkü mevkiinde kahreden bir olay meydana geldi. Koyunları otlatan 3 çocuk, aşırı sıcaklardan bunalmalarının ardından hemen yakınlarındaki Orman İşletme Müdürlüğüne ait yangın havuzuna girdi. Çocuklardan birisi geri dışarı çıkarken Mehmet Ali Kırcılı (12) ve Mustafa İletmiş (14) havuz içinde gözden kayboldu. Havuzdan çıkan diğer çocuk durumu ailesine bildirdi.

CANSIZ BEDENLERİ SUDAN ÇIKARILDI

Yapılan ihbar ile olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar Mehmet Ali Kırcılı (12) ve Mustafa İletmiş'in (14) cansız bedenini sudan çıkardılar. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çocukların cansız bedenleri, cenaze aracıyla Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR 5
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya cocuklari kendi haline birakmayin lütfen icimiz yaniyor boyle haber görünce. Birde madem orada bir su birikintisi yapiyorsun ya bir bekci koy basina yada onlem al bu ne sorumsuzljk
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    iyideçocukların gidip girebileceği havuzda bir bekçi,etrafında girmeyi önliyen barikatda mı yok....ve böyle tenha bir yerde oraya giden çocukların başına başka birşeylerde gelebilir....sapıkların,organ mafyasının,dilenci şebekelerinde kurbanı olabilirler.
    Cevapla
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu havuz çok tehlikeli hiçmi önlem alınmaz.nerde buranın bekçisi.çocuklar ölüncemi önlem alacaksınız.giren zorçıkar burası yüzme havuzu değil ama insanlar tüm kıyıdan çıkacak şekilde yapılmalıdır.ne üzücü bir durum arkadaş.rabbim sabırlar versin.
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar acı Allah cennetine dailetsin aileler co oklarını uyarmalı bilinclendirmeli bütün millet olarak cocoklar kollamalıyız
    Cevapla
  • TIR 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yavruları rahmet eylesin. Okullarda çocuklarımıza yüzme dersleri versinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması