Bakan Varank: Bakanımız müsilaj temizliyor, İmamoğlu baklava açıyor

Bir dizi ziyaret için Kırşehir'in Kaman ilçesine giden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Marmara Denizi'ni kaplayan müsilaj (deniz salyası) temizlik çalışmalarıyla ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Bakan Varank: Bakanımız müsilaj temizliyor, İmamoğlu baklava açıyor
Bakan Varank: Bakanımız müsilaj temizliyor, İmamoğlu baklava açıyor
GİRİŞ 29.06.2021 20:23 GÜNCELLEME 29.06.2021 20:50
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

 Varank,  “İstanbul’da bir müsilaj problemi ile karşı karşıyayız. İstanbul’un belediye başkanına bakıyoruz. Bizim bakanımız çizmelerini giymiş teknelerden müsilaj temizlerken, İstanbul’un belediye başkanı Antep’e gitmiş baklava açıyor. İşte bunların sorumluluk anlayışı bu” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi ziyaret için geldiği Kırşehir’de Kaman ilçe belediyesini, Kaman Kalehöyük Arkeoloji Müzesi ve Valiliği ziyaret etti.

Daha sonra AK Parti  İl Başkanlığı’nda bir araya gelen  Bakan Varank,  burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin teknolojide önemli başarılar elde ettiğini belirterek, “ Elde edilen  başarıları artık dünya konuşuyor. Türkiye’nin ürettiği insansız hava araçlarını bütün dünya konuşuyor. Bütün dünya medyasında bizim teknolojik ürünlerimiz haber oluyor. Bunu doğru zamanda, doğru teknolojiye yatırım yaparak ve geleceği düşünerek başardık. Türkiye’de Teknoparkların sayısı sadece iki taneydi. Şu anda Türkiye’nin her tarafında 87 Teknoparkımız mevcut. Türkiye’nin her tarafında üniversitelerimiz var. Burada bilgi üretiliyor. Yüksek katma değer işlere imza atacak alt yapılar kurulmuş oluyor” diye konuştu.

"İSTANBUL'UN BELEDİYE BAŞKANI ANTEP'TE BAKLAVA AÇIYOR"

Muhalefet partilerini eleştiren Bakan Varank, “Diğer siyasi partilere baktığımızda onların hizmet diye bir derdi yok. Onların hepsi günü kurtarmanın derdinde oluyor. ‘Vatandaşın bir derdi mi varmış? Bir sıkıntısı mı varmış?’ Bunlarla ilgili hiçbir derdi yok. Mesela İzmir yıllardır CHP iktidarı tarafından yönetiliyor. Alt yapı ile ilgili Türkiye’deki en kötü şehirlerden bir tanesi. Deprem oldu, yerel yönetimin hiçbir hareketi, hiçbir aksiyonu olmadı. Biz merkezi hükümet olarak gittik, sorumluluğumuzu yerine getirdik. İşte İstanbul’da bir müsilaj problemi ile karşı karşıyayız. İstanbul’un belediye başkanına bakıyoruz. Bizim bakanımız çizmelerini giymiş teknelerden müsilaj temizlerken, İstanbul’un belediye başkanı Antep’e gitmiş baklava açıyor. İşte bunların sorumluluk anlayışı bu” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • 2023 Seçimleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine oy verecekler dertleri hizmet değil hala anlamadınız mı !!! Beyinleri sosyal medyada devlet ve İslam düşmanları tarafından yıkanıyor bu oy veren kitlenin. Sosyalmedya'ya el atılması şaaarrrrttt.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ama sayın bakanım,İstanbul'lu oy verenlere bu layıktır.Hemde fazlasıyla da, oy vermeyenlerde kurunun yanı sıra harcananlar oluyorlar.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Eko denilince aklıma 3 şey geliyor 1 fazilet durağı 2 1000 tane at 3 seni buldururum sonra grüşücez senle özetle eko
    Cevapla
  • Hani 2 yıl önce Şikayet Et
    Az bile yapıyor eko istanbullulara acımıyorum fatihin yadigarı istanbul şehrine acıyorum yazık ettiler güzelim şehre istanbullu ektiğini biçiyor tevfik göksuya çok kızıyorum bırakın adam neye ne kadar zam yaparsa yapsın istanbul kendi istedi lgbt müdürlüğü kurmak istiyormuş eko bırakın kursun pkklı larla liyakat sözü altında ilçe teşkilatı üyelerine 650 tl lik yardım kartları dağıtmış pandemide yesinler bırakın karışmayın karıştıkça eko kahraman oluyor bırakın millet çeksin biraz
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes işini yapsın.İşleri Merkezi hükümet yapınca adam da baklava açıyor.Yapmayın bırakın ne halleri varsa görsünler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
IMF'den Türkiye açıklaması