İtildi mi, atladı mı? Elif Çakal'ın sır ölümü! Dövüldüğü anlar ortaya çıktı

İstanbul Sultangazi'de 'İtildi mi, atladı mı' incelemesi sürerken 15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümünden kısa süre önce arkadaşları tarafından dövüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

İtildi mi, atladı mı?  Elif Çakal'ın sır ölümü! Dövüldüğü anlar ortaya çıktı
İtildi mi, atladı mı? Elif Çakal'ın sır ölümü! Dövüldüğü anlar ortaya çıktı
GİRİŞ 29.06.2021 20:52 GÜNCELLEME 29.06.2021 21:01
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde Cebeci Mahallesi'ndeki eski maden ocağındaki uçurumda,  geçtiğimiz cumartesi günü 15 yaşındaki Elif Çakal'ın cansız bedeni bulundu.

Çakal'ın 4 arkadaşı intihar ettiğini öne sürerken annesi ise kızının itildiğini öne sürdü.

SERBEST BIRAKILDILAR

Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınıp tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Tuana Y., Senem T. ile 2 erkek arkadaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma sürerken Çakal'ın ölümünden kısa süre önce yanındaki arkadaşlarından biri tarafından çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Çakal'ın yanındaki iki kız arkadaşı tarafından düştüğü uçurum kenarında dövüldüğü görülüyor.

UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Görüntülerde yere yatırılan Çakal uzun süre göz yaşı döküyor. Çakal'ı iki kız arkadaşı döverken yanındaki erkeklerin ise görüntü çektiği anlaşılıyor.

Kavgadan kısa süre sonra genç kızın cansız bedeni uçurumda bulundu.

Elif Çakal'ın annesi kızının uçurumdan itildiğini öne sürmüştü.

Baba Kadir Çakal, "İşteydim, eve geldim. Kızım dedi ki, 'Baba, Elif intihar etmiş." Senem diye bir kız var, o götürmüş. Çocuğun parasını alıyorlar, içkiye veriyorlar. Kandırıyorlar çocuğumu. İçirmişler, uçurumdan aşağı atmışlar. O Senem ile bir arkadaşı var. Onlardan şüpheleniyorum. Elif çok korkardı, balkondan bile bakamazdı" dedi.

YORUMLAR 161
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Iphone almak gibi lüks şeylere takılarak karı koca çalışıyor.. çocuklarınıza vakit ayırın vakit, siz eğitmezseniz televizyon ipad sosyal medya eğitir
    Cevapla
  • imdaat....! 2 yıl önce Şikayet Et
    hükümet acilen tedbirler almalı yoksa çöküş an meselesi...! kimliksiz gençlik....
    Cevapla
  • cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir eğitimci olarak kendi kızımı liseye göndermeye imtina ediyorum... Şunu da belirteyim ki okulda veli medya işbirliği ile disiplini bitirdiniz...disiplin olmayınca eğitim de bitti...eğitim bitince ahlak bozuldu... meydan artık diziler filmler sosyal medya denilen lanet ortamlara kaldı ve çocuklarımızın kişiliğini eğitim kurumları değil bunlar şekillendiriyor... Anne baba desen çocuk değil sanki şehzade yetiştiriyor ki şehzadeler bile bu kadar serbest ve boş yetişmediler... eğitim ailede de bitmiş... Dini ve ahlaki değerlerimizi çocuklarımıza aşılayamıyoruz.... çöküşteyiz... Velhasılı kelam herkes önce kendine sonra kendi çocuğuna sahip çıksın...Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • yaşar şenel 2 yıl önce Şikayet Et
    öyle haklısın ki biz öğretmenimizi görünce yakamızı ilikliyor duk hadi bunu bırakalım en azından saygı duyardık disiplin vardı şimdi öğrenci öğretmeni dövüyor veli öğretmeni dövüyor şunu bilelim ki disiplinin olmadığı yerde ne eğitim olur nede bilim
    Cevapla
  • Garip 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef gençler içinde böyle Grup ilişkilerin çirkin ilişkiler artmış sonrasında böyle şeylerde sıradan hale geliyor şimdi bunu yapan o zibidiler in Sokak ortasına asılıp bütün kemikleri parçalarına kadar dövülmesi gerekiyor Ama buna vahşilik dersiniz Oysaki Çok değil birkaç güne kalmaz aynı böyle yine olaylar devam edecek edep yok ahlak yok çünkü ceza yok
    Cevapla
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte Z kuşağı. Koruyamadığımız nesil nasıl bozuldu. Çocukluktan itibaren "İslami değerler eğitimi" verilmeli, yoksa alkol, internet, cep telefonu, diziler, tablet, sapkınlıklar, onursuzluklar,... sonu böyle heba olmuş genç hayatlar, göz yaşları, yıkılan aileler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye'ye övgü: Merkez Bankası doğru yolda
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?