Metin Feyzioğlu duyurdu: Elmalı davasında yeni gelişme

Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Elmalı davasında, sanık anne adına açılan Twitter hesabındaki belgelere erişimin engellendiğini açıkladı.

Metin Feyzioğlu duyurdu: Elmalı davasında yeni gelişme
Metin Feyzioğlu duyurdu: Elmalı davasında yeni gelişme
GİRİŞ 01.07.2021 14:03 GÜNCELLEME 01.07.2021 15:05
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Elmalı ilçesinde iki kardeşin istismarına ilişkin davanın sanıklarından mağdur çocukların annesi M.A. adına açılan ve sanık avukatlarınca da doğrulanan sosyal medya hesabından yayınlanan belgelere erişim engeli getirildiği bildirildi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, 'Elmalı davası' açıklamasıERBAŞ'TAN 'ELMALI' AÇIKLAMASI

Bakan Gül'den Elmalı davasıyla ilgili flaş açıklamaBAKAN GÜL'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Türkiye'nin konuştuğu Elmalı Davası'yla ilgili son dakika açıklamalarTÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU DAVAYLA İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMALAR

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Elmalı dosyasında çocuklarını istismar etmekten sanık annenin küçüklerin en mahrem bilgilerini ve muayene raporlarını Twitter'da kendini savunma adına (!) paylaşımına, TBB'nin dün gece yaptığı başvuru üzerine Ankara Nöbetçi 8. Sulh Ceza Hakimliğince erişim engeli getirilmiştir."

Elmalı Davası'ndaki şüpheli çift ilk kez konuştu

KAYNAK: AA
YORUMLAR 51
  • Ayse 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok ya ben anneye inanmıyorum bir babanne cocuklar vasıtasıyla iftira atmak istese bu kadar dehşet seyler öğretmez dövüyor der başkasına sattı der vs vs. Zaten oğlu 4 defa evlenmiş almak istemez cocuklari bu kadar psikojilerini dusunmese. Anne ye güvenmiyorum bende anneyim malesef böyle paraya tapan lar var Allah korusun
    Cevapla
  • Uyarı 2 yıl önce Şikayet Et
    Başına gelirse anlarsın kimin ne yapacağı belli olmaz
    Cevapla
  • mmed 2 yıl önce Şikayet Et
    ben de babanneye güvenmiyorum
    Cevapla
  • Alm 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir anne bu kadar vijdansiz olamaz anneyide resmi kurumlarida dinlemek lazim ,hemen linc etmek tek tarafin iddalarina dayali
    Cevapla
  • Feyzi ilham 2 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk eğitimi almamış ve yargılama dosyasında bulunan bilgi ve belgeleri bilmeyen insanların sosyal medyada linç kampanyası haksızlıktır. Herkes bilgisi olmadığı konuda konuşuyor.
    Cevapla
  • Sitki 2 yıl önce Şikayet Et
    Insan olmak yeterli
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu işten bayağı bi şüphelenmeye başladım 2 gündür yargısız bir infaz var eğer suç varsa İNŞALLAH yoktur idam etsinler ama ortada bir babaanne var ve bu çocukların öz babaları 4 defa evlenmiş babaanne bu kadına oğluma dönmesini söylemiş ya herşey bir yana bu kararı veren hakim ahmak değil heralde cani de değil bunları niye salsın ki adamın elinde psikolog raporları ve ilgili evraklar var adam niye böyle bir riski alsın ki bu iş çok komaya başladı bence herkes idam etmeden önce sonucu beklesin ecelden kim kaçabilmiş ki hiç kimse böyle yargılanmayı kabul etmez suç sabitlensin CEZASI İDAM OLSUN.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu işde bir iş var! Teksasa döndü Türkiye! Eline yağlı urganı alan asın bu aileyi diyor! Be kardeşim yargılama devam ediyor! Suçlu bulunurlarsa tabiyki idam edilsinler! De çocukları dolduruşa getirmiş olabilir babanneleri
    Cevapla
  • Sevil 2 yıl önce Şikayet Et
    Doldurusla hiçbir çocuk o resmi cizemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz