ATA AÖF bütünleme sınavı giriş yap | 2021 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı bütünleme sınavları 28 Haziran- 03 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. e-sınav üzerinden gerçekleştirilen sınavları tamamlayan öğrenciler bütünleme sınavı sonuçlarına göre sorumlu oldukları dersleri verebilecek. Peki ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2021 ATA AÖF bütünleme sınav giriş sayfası!

ATA AÖF bütünleme sınavı giriş yap | 2021 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
ATA AÖF bütünleme sınavı giriş yap | 2021 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
GİRİŞ 02.07.2021 09:09 GÜNCELLEME 02.07.2021 09:09

Atatürk Üniversitesi internet üzerinden Açıköğretim Fakültesi sınavlarını gerçekleştirmeye başladı. Öğrenciler kendi derslerine ait sınav tarihlerini fakültelerinden öğrenebilecek. Sınavların başlamasıyla gündeme gelen bir diğer konu ise sınav sonuçları oldu. Mezun olmak ve sorumlu oldukları dersleri vermek isteyen ATA AÖF öğrencileri sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe odaklandı. 3 Temmuz'a kadar online olarak düzenlenen sınavlar devam edecek. ATA AÖF öğrencilerine çevrim içi sınavlarda 20 sorudan oluşan test için 30 dakika süre tanınacak. Peki ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

2021 ATA AÖF Sınav Giriş Ekranı!

Online sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin internet bağlantısı bulunan tablet, bilgisayar veya cep telefonuyla sisteme giriş yapması gerekmektedir. Elektrik kesintisi, internet kesintisi gibi sorunlardan üniversite sorumlu tutulmayacaktır. ATA AÖF bütünleme sınav ekranına geçiş yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

ATA AÖF Bütünleme Sınav Girişi İçin Tıklayınız!

ATA AÖF Sınavları Nasıl Düzenleniyor?

ATA AÖF sınav sistemi 28 Haziran-03 Temmuz tarihleri arasında açık olacaktır. Adaylar her gün saat 09.00 ile 22.00 saatleri arasında sınavlara giriş yapabilecek. 

Her bir ders için öğrencilere 20 sorudan oluşan çoktan seçmeli sorular yöneltilecek. Sınavların oturum süresi 30 dakika olarak belirlenmiştir.

Sınavı başlatan öğrencilerin 30 dakikalık sınav süresi başlar ve herhangi bir nedenden ötürü sınavdan çıkılsa dahi 30 dakikalık sınav süresi işlemeye devam eder. 

Adaylar boş bıraktıkları veya cevap vermeden geçtikleri soruya geri dönüş yapamazlar. Sınav soruları her öğrenciye özel olarak hazırlanırken soru bankasından rastgele çekilecektir. Kopya çektiği tespit edilen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

ATA AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Atatürk üniversitesi online bütünleme sınavı notunun başarı notuna katkısını %70 olarak belirledi. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört (4) yanlış cevap bir (1) doğru cevabı götürmektedir. ATA AÖF bütünleme sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz resmi olarak duyurulmadı. Sınavların 3 Temmuz tarihinde sona ereceği göz önünde bulundurulursa 1 hafta içerisinde sonuçların açıklanması bekleniyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama geldiğinde detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!