Yeniden Refah Partisi'nden 'Enfal Coşar' paylaşımı

İstanbul Erkek Lisesi'ni birincilikle bitiren Enfal Coşar isimli öğrenci mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada 'Erbakan Hoca' vurgusu yaptı. Yeniden Refah Partisi de paylaşımında, Coşar'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yeniden Refah Partisi'nden 'Enfal Coşar' paylaşımı
Yeniden Refah Partisi'nden 'Enfal Coşar' paylaşımı
GİRİŞ 02.07.2021 02:18 GÜNCELLEME 02.07.2021 02:19
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İstanbul Erkek Lisesini birincilikle bitiren Enfal Coşar isimli öğrenci yaptığı mezuniyet konuşmasında Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın eğitim hayatındaki başarılarına atıf yaparak ''Hayatım boyunca örnek aldığım canım Hocam Erbakan gibi okulu birincilikle bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum'' dedi.

ERBAKAN SÖZLERİ DUYGULU ANLAR YAŞATTI

"Bir milletin asıl gücü topu, tüfeği, tankı değil imanlı gençliğidir” sözleriyle bu duruma dikkat çeken bilim adamı, büyük bir mühendis ve okulumuzun 1943 mezunu Prof. Dr. Necmettin Erbakan, benim bu okulda okuma arzumu oluşturan başlıca sebeplerden biriydi" diyen Coşar, "İşte benim İstanbul Erkek Lisesi'ndeki hikâyem böyle başladı. Bu hikâyede her daim elimden tutup yanımda olan, bir aile sıcaklığında bizleri yetiştiren kıymetli hocalarımıza tüm dönem arkadaşlarımızın adına çok teşekkür etmek istiyorum. Sevgili hocalarım, bizleri bilginizle olduğu kadar insanı, milli ve manevi değerlere bağlılık bakımından da essiz şekilde donattınız. Bize verdiğini kuvvetli tahsis sayesinde geleceğimize daha emin adımlarla ilerleyeceğimizi biliyoruz” dedi.

YENİDEN RAFAH PARTİSİ'NDEN COŞAR PAYLAŞIMI

Yeniden Refah Partisi sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İstanbul Erkek Lisesini birincilikle bitiren Enfal Coşar kürsüye çıktığında Necmettin Erbakan hocamızı örnek aldığını söyledi. Erbakan Hocamıza atıfta bulunarak "SENSİZ AMA SENİN YOLUNDA" paylaşımını yaptı. Yeniden Refah Partisi olarak üstün başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 31
  • Ibrahim gülnar 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razı olsun kardeşim Allahım sayılarını artırsın inşallah
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Allah utandırmasın kardeşim
    Cevapla
  • Ahmet güzel 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben hep Rahmetli Erbakangibi bilgili bir adam daha gelirmidiye düşünürdüm onun okudugu okulundan onuseven düşüncelerini de ihşallah düşüncelerini siyasetde yapan yeni nesiller çıkar
    Cevapla
  • Necati 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne hikmetse ,erbakana sevgi ve sadakati gösterirken onun gittiği işaret ettiği adres olarak gösterdiği SAADET PARTİSİ ne yanaşmıyor ,bence çok samimi gelmiyor
    Cevapla
  • Sezai Demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partisi hocanın yolundan gitmediği için olabilir mi.
    Cevapla
  • Mehmet Salihoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü; merhum ve muhterem Erbakan hocamız Saadet partisini adres gösterdiği halde şu anda o adreste ikamet edenler Erbakan hocamızın hilâfında pkk'lılaşmış sabık bir sol zihniyet ile koyun koyuna girmiş vaziyettedirler. Beynini, Din ve Devlet düşmanlarıylâ hemhâl olmuş olan zararlı bir zihniyete hizmet edenlere bedavadan kiraya verenler bunu samimi bulamıyor olması gayet normaldir. "Her şeyden önce beyni esaretten kurtarmak gerek" diyeceğim lakin, omayan nimet nasıl kurtarılacak? İşte en temel mesele bu.
    Cevapla
  • Jeffy 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Seadet partisinin vizyonu Allah aşkına Erbakan'ın vizyonunu mu temsil ediyor şimdi .?
    Cevapla
  • Süleyman Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkek lisesi birinci cıkan bir kız saygı guyuyorum ama böyle olmaz erbakan hocam baş tacı bukadar kolay olmamalı herkese saygılar
    Cevapla
  • Saim Dinç 2 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Süleyman Aydın; Olmayan nedir.? Kızımız rol model olarak Merhum Erbakan Hocamızı almış ve Muhterem Hocamızın okuduğu okulda yine Hocamız gibi birincilik ile mezun olmuş.! Mezuniyet konuşmasında da hiç çekinmeden bunu gururla söylemiş.! Takdire şâyan bir davranış.! Keşke tüm öğrencilerimiz Merhum ve Muhterem Hocamızı rol model alsalar ve bunu da her platformda gururla söyleseler.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi