Başkan Erdoğan AB'nin küstah Kıbrıs önerisini ilk kez açıkladı!

Başkan Erdoğan Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in kendisini arayıp 'KKTC’de sert konuşmamamı istediğini' söyleyerek. 'Sen ne zamandan beri Erdoğan'ın talimatla iş yaptığını gördün.' dedi.

GİRİŞ 02.07.2021 15:21 GÜNCELLEME 02.07.2021 17:18
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tank Paleti Fabrikası'nda incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan 20 Temmuz'daki KKTC ziyareti ile ilgili Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in kendisine 'Orada sert mesajlar vermezseniz.' dediğini söyleyerek "Bunlar kimin kim olduğunu hala öğrenememişler. Ben bu milletin bir evladıyım. Sen Erdoğan'ın ne zamandan beri talimatla konuşma yaptığını gördün. Biz hakkımız neyse hakkımızı söke söke alırız ve alacağız." dedi.

"BUNLAR KİMİN KİM OLDUĞUNU HALA ÖĞRENEMEMİŞLER"

Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde,

Allah nasip ederse 20 Temmuz'da KKTC'deyim. Geniş bir ekiple orada olacağız. Geçen günü Avrupa Komisyon Başkanı ile konuşuyoruz. 'Duydum ki Kıbrıs'a gidecekmişsiniz' dedi. Dedim gideceğim. E orada sert mesajlar vermezseniz. Bunlar kimin kim olduğunu hala öğrenememişler. Ben bu milletin bir evladıyım. Sen Erdoğan'ın ne zamandan beri talimatla konuşma yaptığını gördün. Biz hakkımız neyse hakkımızı söke söke alırız ve alacağız. Kıbrıs'taki bütün o denizlerde oralardaki petrol arama işlemlerimizi yürüteceğiz. Şu anda sondaj yapıyor muyuz? Yapıyoruz. doğal gazın sinyalleri geliyor. Hedef bir an önce oradan doğal gazı çıkarmak. Sonra benim milletim çok rahatlayacak. Çok daha ucuza doğal gazı kullanma fırsatını yakalayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burası devletin malıdır öyle de kalacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Altay tankı müjdesi: Teslim tarihini açıkladı

YORUMLAR 50
  • Şemseddin yanık 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde devlet olmaktan asla vaz geçmeyeceğiz sen git kapının önünü süpür HADSİZ kadın
    Cevapla
  • Murat ayar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulu hakanımız millet seninle #R.T.E# ÖLÜMÜNE
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Alayina giydir baskan...!
    Cevapla
  • Misaki-Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrısın tamamı Osmanlı'dan gelen kan hakkıyla Türkiye'ye aittir. Gaspçı barbar Rumlar ilk fırsatta adadan kovulmalı. Kıbrıs doğal bir uçak gemisidir.
    Cevapla
  • Atby 2 yıl önce Şikayet Et
    Butun oklar cumhurbaskaninizin ustunde Allahim onu basimizdan eksitmesin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?