Başıboş köpeklerin ısırdığı çocuk vefat etti!

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesinde başıboş köpeklerin ısırdığı 11 yaşındaki çocuk vefat etti.

Başıboş köpeklerin ısırdığı çocuk vefat etti!
Başıboş köpeklerin ısırdığı çocuk vefat etti!
GİRİŞ 05.07.2021 14:51 GÜNCELLEME 05.07.2021 16:46
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay Akçakale İlçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda sokakta başıboş gezen köpekler 11 Yaşındaki K.İ. isimli çocuğu ısırdı.

K.İ'deki değişikliği hisseden aile çocuklarını doktora götürdü. Kuduz tanısı konan ve Ankara'ya götürülerek tedavi altına alınan 11 yaşındaki K.İ. burada hayata veda etti.

Sokak köpeklerinin ısırması nedeniyle vefat eden erkek çocuğun cenazesi Şanlıurfa'ya getirilerek toprağa verileceği belirtildi.

YORUMLAR 56
  • Ender 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle hayvanlarla ilgili kurumlar birşeyler yapmalı yazık günah mekânı cennet olsun ailesine ALLAH'IM sabırlar versin
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    başı boş tum köpekler toplanıp köpekseverlere verilip onlara bakım zorunluğu getirilsin
    Cevapla
  • Ender 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum
    Cevapla
  • sabit 2 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum güzel cevap
    Cevapla
  • Ayşe AŞIK 2 yıl önce Şikayet Et
    Eee hayvnlar aç susuz ve herkes tarafında itilip kakılıyor ve artık sitrese girip vahşileşiyorlar . öye üzücü durumlar oluyo, köpek döğüştürenler hayvanları aç bırakıp döverek o şekilde vahşi saldırgan hale getiriyorlarmış sonra onları döğüştürüp kirli paralar kazanıyorlarmış, sokakdakilerde onların bi benzeri biz onların farkına varmadığımız sürece onlarında birer can olduğunu umursamadığımız sürece işte böyle ciğer yakan olaylar yaşamaya devam ederiz devlet büyüklerimiz bu olaylara geç de olsa el attılar inşa Allah bidaha bunlar yaşanmaz .unutmayalım bu olayda bizde suçluyuz.
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    hayvan hakları diye diye hayvanları kutsallaştırdılar YAZIK BU SABİ nin günahı kime ,yazıklar olsun .
    Cevapla
  • esteban41 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı kesimin sevdiği sokak köpekleri gerçekten başa bela. Bu köpekler en az 8/10 toplanıp çete oluyorlar ve resmen mahallede terör estiriyorlar. Komşumun bahçesinden 30 tavuğunu yediler. Komşu en son 3 tavuğu kaldı onları kendi kesti. Benimde bahçemden 5 tavuğumu yediler. Duvar bile engel olamıyor bu çetelere.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir şey insan canından değerli olamaz. Hayvan hakları önemli insan canı daha değerli. Rehabilite olmayan olamayan sokak hayvanlarını başıboş salıverin kurumlar inşallah bu durumun sorumluluğunu daha iyi anlarlar. Birdaha böyle canlar yanmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var