'Tosuncuk'un sorgusu başlıyor! 60 sayfa soru sorulacak

Tosuncuk lakabıyla bilinen Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'la ilgili soruşturmada yeni gelişmeler var. Mehmet Aydın'ın bu gece ifadesinin alınmasına başlanacağı belirtildi. Çiftlik Bank kurucusuna 60 sayfa soru sorulacak.

'Tosuncuk'un sorgusu başlıyor! 60 sayfa soru sorulacak
'Tosuncuk'un sorgusu başlıyor! 60 sayfa soru sorulacak
GİRİŞ 05.07.2021 18:08 GÜNCELLEME 05.07.2021 18:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çiftlik Bank vurgunu sonrası ortadan kaybolan Mehmet Aydın, Türk Konsolosluğu'na teslim olduğu Brezilya'dan cumartesi günü akşam saat 22.05'te Türkiye'ye getirildi. Uçakta kendisini getiren İnterpol polisi tarafından İstanbul polisine teslim edilip kelepçelenen Mehmet Aydın daha sonra sorgusunun yapılacağı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

GETİRDİĞİ EVRAKLAR KARŞILAŞTIRILDI

İki gündür İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tutulan Mehmet Aydın'ın sorgusuna bu gece başlanacağı öğrenildi.  Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Aydın'ın getirdiği yaklaşık 300 sayfa evrakı inceleyip müfettiş raporları ile karşılaştırdığı kaydedildi. Evrakların karşılaştırılmasının tamamlandığı ve yaklaşık 60 sayfadan oluşan soru hazırlandığı ifade edildi.

YORUMLAR 2
  • RTE REİS HAYRANI 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen bayramda kesimhaneden kaçan Tosuncuk yakalandı :)
    Cevapla
  • esteban41 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce varsa mağdurların paraları tam ve noksansız ödenmeli. Mağdur kalmayınca Mahkemeye de gerek kalmaz. Milletin parasını alıp gitmekle çok ayıp etti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi