Tosuncuk'un bir skandalı daha ortaya çıktı! Tam 5 yıl önce bunu da yapmış...

Teslim olduktan sonra dün itibariyle ifadesi alınmaya başlanan 'Tosuncuk' ile ilgili yeni bir gerçek ortaya çıktı. Tosuncuk'un 5 yıl önce, rakip internet sitesi kuran eski çalışanını kaçırıp evinde sorguya aldığını gösteren kayıtlar çıktı.

GİRİŞ 06.07.2021 07:33 GÜNCELLEME 06.07.2021 09:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bursa 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki dava dosyasına göre 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, oynanmış iddia kuponu satan bir site kurdu. Yanında çalışan Doğukan A. da bir süre sonra işten ayrılıp, benzer bir site oluşturdu. Duruma sinirlenen Mehmet Aydın, ‘Sitemin aynısını yapmış’ dediği Doğukan A. ile 23 Haziran 2016 günü bir parkta buluştu.

'Çiftlik Bank' davasında kritik itiraf geldi! Tosuncuk'un para oyunu...'Çiftlik Bank' davasında kritik itiraf geldi!

Zorla aracına bindirerek, Bursa’da bodrum kattaki evlerine götürdü ve Doğukan A.’yı tehdit etti. Tosuncuk tehdit anlarını da telefonuna kaydetti. Ardından şifrelerini aldı ve siteyi kullanım dışı bıraktı.

'Çiftlik Bank' davası sanığı Mehmet Aydın'ın ifadesi alınmaya başlandıMehmet Aydın'ın ifadesi alınmaya başlandı

Şikâyet üzerine gözaltına alınan Mehmet Aydın’ın telefonunda, bu anlara dair kayıtlar ele geçirildi. Dava dosyasında ‘Sorgu Kaydı’ olarak yer alan kayıtta, Aydın, “Seni döverim burada, o zaman konuşmaya başlarsın. İnşallah şifreyi unutmuşsundur da burada temiz bir dayak yersin benden. Buraya gelişini unutma, unutma tamam mı! Sözümü dinlersen korkacak bir şey yok. Biz adam yemiyoruz. Güzel güzel konuşuyoruz. Adam gibi yanımda çalış, çok güzel işler yapacağız demedim mi? Neyine yetmedi?” diyor.

 'Tosuncuk'un teslim olmasının arkasındaki şok gerçek! Hepsi düzmece çıktı Teslim olmasının arkasındaki şok gerçek!

7 YIL CEZA ERTELENDİ

Aydın’a verilen 7 yıl ceza 7 aya düşürülüp ertelenince cezaevine girmedi. Bu süreçte de Çiftlik Bank’ı kurup milyonlarca lira topladı.

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ / MUSA KESLER
YORUMLAR 17
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    galiba sayisiz suc var onun icin zaman harcamaya degmez direk on bin yil verin mallari var ise el koyun o da var ise sikayet etmeyen birileri olur ise bu ile ortak diye onlari da atin her suc icin ayri ayri ceza ve her bir lira icin en az ayrica bir yil verin o zaman suc ufak buyuk diye sorun olmaz baskasi da yapar ise
    Cevapla
  • Mgl 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden teslim olmuş, sormadınız mı bu arkadaşa?
    Cevapla
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakalandı ya "vurun abalıya" misali ne varsa yakıştırılır artık. Peki bu Tosuncuk dolandırıcı uyanık, ya dolandırılanlar. Hadi bu Tosuncuk suçlu, peki ya çok para kazanma hevesinde olanlar da suç yok mu. Bu millet ne zaman öğrenecek "emeksiz yemek olmaz"
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    La bi git yaa. Boş laf etme. Elbette bu fırsatlar ekonomisinde herkes fırsatını kollayacak, ya ne yapacaktı? Büyüğün küçüğü yediği böyle ortamda kimde yatırım cesareti olabilir? Anca böyle kolay fırsatları kollar. Sen yatırım fırsatı verdin de millet yatırım mı yapmadı?
    Cevapla
  • Bilmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Fötö Sevgisi Tosunum Benim
    Cevapla
  • İsmi Lazım Değil 2 yıl önce Şikayet Et
    Böylesi bebelere para kaptıran gözünü para hırsı bürümüşlere ne desek boş. Baştan yemlenirken her şey lay lay lom du. Bu tosuncuk paraları iç edince akılları başlarına geldi. Bu saatten sonra o paraların gelme ihtimali çok zayıf. Adam nice zamandır Güney Amerika'da kaçak. Mafiasına-resmi devlet görevlisine epey bir kısmını zaten yedirmiştir. Yoksa tek başına çoktan oralarda kurda kuşa yem olurdu. Geriye kalanı da yiyip bitirdiyse çulsuz kalınca eli mahkum döndü. Tosunda yalanın bini bir para. Herkesi geçtim. Bir kişiye bile parasını verecek durumu olduğunu sanmam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı