Türkiye bu görüntüleri konuşmuştu! Bakan Koca'dan açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kütahya Otogarı'nda bir sağlık personelinin ortama uyarak "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırması ile ilgili soruşturma açılmasını gerektiren bir durum olmadığını belirtti.

GİRİŞ 06.07.2021 00:23 GÜNCELLEME 06.07.2021 00:23
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kütahya Otogarı'nda bir sağlık personelinin ortama uyarak "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırması ile ilgili soruşturma açılmasını gerektiren bir durum olmadığını belirtti.

Sosyal medyada çok konuşulan o anlar;

Bakan Koca, sosyal medya hebasından yaptığı açıklamada, "Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Hizmetlerimiz her yerde ancak aşı ciddi bir konudur. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız" ifadelerine yer verdi.



İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, SORUŞTURMA AÇILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Kütahya Otogarı'nda kurulan Covid-19 aşı standında görevli bir sağlık personelinin vatandaşları "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırarak aşı olmaya davet etmesi sosyal medyada tıklanma rekoru kırmıştı.

Bunun üzerine Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, personel hakkında soruşturma açıldığını duyurmuştu. Yapılan açıklamada, "Görevli sağlık personellerinin bulundukları ortamdan ve otobüs firması görevlilerinin söylemlerinden esinlenerek yaptıkları şakalaşma cep telefonları ile çekilerek çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştır. Maksadı aşan, yanlış algı ve anlaşılmalara sebebiyet veren personellerle ilgili gerekli idari soruşturma başlatılmış olup, sonucu hakkında ayrıca kamuoyu bilgilendirilecektir" denilmişti.

YORUMLAR 60
  • OSA 2 yıl önce Şikayet Et
    Deniliyor ki herkes aşı olsun diye yetkilerinin dilinde tüy bitmiş, görevli bir arkadasimizda ortama ayak uydurmak suretiyle böyle bir hareket yapmış, Bencede çok iyi yapmis çünkü bedava reklam olmuş,
    Cevapla
  • güzelsöz 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşının ve aşılamanın otogara kadar düşmesini yine halktan biri ancak bu kadar güzel hicvedebilirdi. Mekana/otogara göre malın/aşının pazarlanması işi... Çok güldüm yaaa.. Allah selamet versin arkadaşa...Sayın bakanımıza da teşekkürler, Hiciv ve eğlenceden aynı halktan birisi gibi anlıyor ve hoş görüyor. Hemde toplumca hoşgörüye o kadar ihtiyacımız olduğu bir zamanda..
    Cevapla
  • yener 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamana kadar canla başla cal8san sağlık çalışanlarımıza büyük bir morelsizlik olacaktı iyiki soruşturma acmadiniz büyüklük budur
    Cevapla
  • Tâc 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence ciddiyetsizlik yok. Biraz rahatlama hissettirmiş ve sevimli...
    Cevapla
  • Burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam işini yapıyor ne yapması gerekiyor şikayet eden kesinlikle AŞI KARŞITI kişilerdir.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı değil lisansı olmayan ve hiç bir sorumluluk kabul etmeyen firmaların ürettiği, ileri de ne gibi sorunlara yol açacağı bilinmeyen bir AŞI ADAYINA karşıyız. Aşı ve aşı adayı aynı şey değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?