Ünlü oyuncudan boşanma sonrası ilk açıklama geldi!

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı ile kariyerinde hızlı bir çıkışa imza atan ve son olarak kendisi gibi oyuncu Gürhan Altundaşar ile boşanmasıyla gündeme gelen Merve Dizdar hakkında merak edilenleri anlattı.

Ünlü oyuncudan boşanma sonrası ilk açıklama geldi!
Ünlü oyuncudan boşanma sonrası ilk açıklama geldi!
GİRİŞ 06.07.2021 12:52 GÜNCELLEME 06.07.2021 12:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, ‘Masumlar Apartmanı’ndaki ‘Gülben’ rolüyle son zamanlarda adından çokca söz ettiriyor. Aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Gürhan Altundaşar'la 3 yıldır sürdürdüğü mutlu evliliği ile de dillerden düşmeyen Dizdar sürpriz bir kararla boşanmasının ardından hakkında merak edilenleri Womens Shine dergisine anlattı.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar'dan kötü haber: BoşanıyorÜnlü oyuncu Merve Dizdar'dan kötü haber: Boşanıyor


KİM OLDUĞUMU KEŞFEDİYORUM

"Keşif dönemimdeyim. Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum. Kendimle yetinebilmeyi öğreniyorum. O yüzden günden güne hislerim değişiyor.

SESSİZ VE SAKİN HAYATIM VAR

Ailem, sevdiklerim, beni sevenler var. Mutsuzum dersem olmaz. Mutluyum. Bir süredir anda kalmayı öğretiyorum kendime. Yarın hakkında korkmak ya da sevinçten delirmek bana göre değil sanırım. Sessiz sakin bir hayatım var. Arkadaşlarım, çevrem, ailem. ‘Ünlü olmak’ tabiri de biraz garip geliyor açıkçası. Hayatımı içimden geldiği gibi yaşıyorum zaten. Pandemi döneminde daha iyi beslenmeyi, yemekleri daha sağlıklı pişirmeyi öğrendim.
 

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı filmin çekimleri başladıEngin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı filmin çekimleri başladı


GÜLBEN DÜNYANIN EN GÜZEL RÖLÜ

‘Gülben’ dünyanın en güzel rollerinden biri. Zor bir rol tabii... Uzun süre ‘Gülben’e yakın bir yerden baktım hayata. Ben biraz böyle derinlere inmeyi seviyorum. Bence oyunculuk çok zor bir meslek. Sadece replikleri söylemek oyuncu olmak için oynamak için yeterli değil. Her kadının kendinden ilham almasını ve birbirine de gıpta ederek, takdir ederek bakmasını isterim. Güçlendikçe birbirimize iyi gelmeliyiz ki cesaretimizi kırmaya çalışanları önce biz durdurabilelim.

YORUMLAR 2
  • hhüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın bavulunu hazırlar. Adam nereye diye sorar. Bir süre tatile çıkacağım ve ilişkimizi gözden geçireceğim der kadın: Batı tarzı filmlerde görürdük bu sahneleri. Biz de oraya gidiyoruz galiba ve maalesef geri geri :(
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    YOK YOK para ve sonradan baya etkili şöhret sizi yoldan çıkarıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!