Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar hapis cezasından böyle kurtuldu!

Oyuncu Ayşegül Çınar eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun hakkında aldığı tedbir kararını ihlal ettiği iddiasıyla zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı. Çalıkoğlu şikayetinden vazgeçince Çınar hapis cezasından kurtuldu.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar hapis cezasından böyle kurtuldu!
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar hapis cezasından böyle kurtuldu!
GİRİŞ 10.07.2021 15:07 GÜNCELLEME 10.07.2021 15:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Oyuncu Ayşegül Çınar'ın otomobilinde 4 ay önce 20 gram uyuşturucu bulundu. Genç oyuncu, uyuşturucuyu eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun intikam için koyduğunu iddia etti.

Genç oyuncu Naz Çağla Irmak yeni filmi için saçlarını kazıttı!Genç oyuncu Naz Çağla Irmak yeni filmi için saçlarını kazıttı!


'BANA İFTİRA ATIYOR' İDDİASI

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Çalıkoğlu, 2 yıllık ilişkilerinin 3 ay önce bittiğini ancak Çınar'ın kendisini rahatsız ettiğini ve iftira attığını ileri sürdü. Mahkeme, Ayşegül Çınar'a 2 ay uzaklaştırma kararı verdi. Furkan Çalıkoğlu daha sonra tekrar Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Ayşegül Çınar'ın uzaklaştırma kararını ihlal ettiğini ve kendisini rahatsız etmeyi sürdürdüğünü öne sürdü.

Sihirli Annem dizisi yıldızından estetik itirafı: İyi ki yaptırdım!Sihirli Annem dizisi yıldızından estetik itirafı: İyi ki yaptırdım!


GEÇEN HAFTA TEKRAR KAVGA ETTİLER

Mahkeme talebin görüşülmesi için tarihi verdi ancak ikili geçen hafta Beyoğlu'nda kavga etti ve olay sonrası Çalıkoğlu tutuklandı. Zorlama hapsi talepli dava, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü.

CEZAEVİNDEKİ ESKİ SEVGİLİ ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

Duruşmaya Ayşegül Çınar ile Furkan Çalıkoğlu'nun avukatı katıldı. Avukat 'şikayetimizden vazgeçiyoruz' dedi. Çınar da 'Benim de bir şikayetim yoktur' diye konuştu. Mahkeme zorlama hapsi talebinin reddine karar verdi.

YORUMLAR 2
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    o zaman o sikayet den vaz geceni atacaksin ve butun masraflari ødemesi gerek bu oyuncak mi sikayet et biraz poara al vaz gec
    Cevapla
  • Muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Yargıyı saçma sapan meşgul etmeleri sebebi ile basın cezayı kendilerini bir derleyip toparlasınlar bu ülkenin başka gündemimi yok boş beleş işlerle kamu meşgul ediliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor