Boşanma davasına 'çok mutluyum, boşanıyoruz' yazdırdığı aracıyla gitti

Malatya'da, Murat Akdoğan, 13 yıl önce evlendiği eşinden boşanmak için mahkemeye süslettiği ve 'Çok mutluyum, boşanıyoruz' yazdırdığı minibüsüyle gitti. Mahkemede boşanan Akdoğan, insanın bazen ayrılırken de mutlu olabildiğini söyledi.

Boşanma davasına 'çok mutluyum, boşanıyoruz' yazdırdığı aracıyla gitti
Boşanma davasına 'çok mutluyum, boşanıyoruz' yazdırdığı aracıyla gitti
GİRİŞ 11.07.2021 17:27 GÜNCELLEME 11.07.2021 17:31
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Malatya'da 13 yıl önce evlenen ve 2 çocukları bulunan Murat ve Merve Akdoğan çifti, 2019 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı.

Murat Akdoğan, davanın karara bağlanacağı 10'uncu duruşmasının görüldüğü cuma günü adliyeye, çiçeklerle süslettiği ve üzerine, 'çok mutluyum, boşanıyoruz' yazıları astığı minibüsüyle gitti.

Görenleri şaşırtan aracıyla adliyeye gelen Murat Akdoğan, duruşmada eşi Merve Akdoğan'dan boşandı. Çocukların velayetini anneye veren ve 20 bin maddi, 20 bin manevi olmak üzere 40 bin lira tazminat ödemesine hükmedilen Murat Akdoğan, boşanma davasının çıkışında çok mutlu olduğunu söyledi.

Akdoğan, "İnsanların sadece evlenirken değil boşanırken de mutlu olacağını belirtmek için böyle bir tepkide bulundum. Yani insanlar sadece evlenirken mutlu olmuyor, bazen de ayrılırken mutlu oluyor. Yaşadığım kötü günler geride kalıyor" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 34
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    ehhhh bu haberi yapmak bile sacmalik
    Cevapla
  • müzderip 2 yıl önce Şikayet Et
    Hz resulullah emrediyor evlenen bir kişi cennetin yarısını kazandı geri kalanı ameli ile kazansın yanı evlilik tüm ibadetler ve emir nehiy kadar insanı zorlayacak buna hazır değilsen evlenme ، malesef öyle bir zaman gelmiş ki ne erkek nede bayan evlilik mesuliyeti alabilecek durumdadır, onun için ağrımaya başınızı ağrıtmayın, günahlardan mühafaza edin, sonuçta evlilik sünnet
    Cevapla
  • Sultan Alparslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın en sevmediği helal, boşanmakmış. Hayırlınolsun ne diyelim. Anlaşamadılar belki.
    Cevapla
  • yazk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocukları ne durumda acaba? Allah çocuklarının yüzüne baksın.
    Cevapla
  • 27354 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kadın yapınca kadın düşkünleri alkışlardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!