Fatih Şahin :“Adliye binamızı 2023 yılında Gölbaşı’mıza kazandırmış olacağız”

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret etti. Şahin görüşme sonrası, "Adliye binamızı 2023 yılında Gölbaşı’mıza kazandırmış olacağız” dedi.

Fatih Şahin :“Adliye binamızı 2023 yılında Gölbaşı’mıza kazandırmış olacağız”
Fatih Şahin :“Adliye binamızı 2023 yılında Gölbaşı’mıza kazandırmış olacağız”
GİRİŞ 13.07.2021 16:38 GÜNCELLEME 13.07.2021 16:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret etti. Projesine hemen başlanacak olan yeni adliye binasının 2023 yılında Ankara’nın Gölbaşı ilçesine kazandırılacağını belirten AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Ankara İl Başkanımız Hakan Han Özcan, MKYK Üyemiz Cem Şahin, İl Başkan Yardımcımız Ahmet Gül ve Gölbaşı İlçe Başkanımız Selim Akceylan ile birlikte Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’ü ziyaret ettik ve Gölbaşı’mızın adliye binası ihtiyacı konusundaki taleplerimizi ilettik” dedi.



Görüşmeler neticesinde Gölbaşı Adliyesi’nin Haymana Yolu 5. kilometresine inşa edilmesi konusunda fikir birliğine varıldığını kaydeden Şahin,"Projesine hemen başlanacak olan adliye binamızı 2023 yılında Gölbaşı’mıza kazandırmış olacağız. Nazik kabulleri ve Gölbaşı’mızın taleplerinin karşılanmasına vermiş olduğu destekleri için Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’e ve çalışma arkadaşlarına heyetimiz, Gölbaşılı hemşehrilerimiz ve avukat meslektaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok adalet var mahkemeler tıkır tıkır çalışıyor, adliye binamız eksikti, tam olmuş. Artık kime kaç para tokatlatacaksanız.
    Cevapla
  • Türkiye81 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ne lanet zihniyete sahipsiniz be fetö artığı, chpkklılar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'