19 Temmuz'da kargolar çalışıyor mu? İşte MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargo çalışma saatleri!

19 Temmuz'da kargolar çalışıyor mu? 20 Temmuz tarihinin bayramın ilk günü olması, bir önceki gün olan 19 Temmuz tarihinin ise Arife günü olması dolayısıyla bu tarihte kargoların çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu. Kargo gönderen ya da kargo bekleyen vatandaşlar kargo firmalarının çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyor. İşte MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargo çalışma saatleri!

19 Temmuz'da kargolar çalışıyor mu? İşte MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargo çalışma saatleri!
19 Temmuz'da kargolar çalışıyor mu? İşte MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargo çalışma saatleri!
GİRİŞ 19.07.2021 10:23 GÜNCELLEME 19.07.2021 10:23

19 Temmuz'da kargolar çalışıyor mu? Cuma akşamından itibaren, Pazartesi sabahına kadar toplamda 9 gün tatil ilan edilen tarihler arasında olan 19 Temmuz Kurban Bayramı Arifesinde kargo firmalarının hizmet verip vermediği konusu merak ediliyor. Özellikle e ticaret siteleri üzerinden alış veriş yapan, ya da bayram dolayısıyla sevdiklerine kargo göndermek isteyen vatandaşlar 19 Temmuz'da kargoların çalışıp çalışmadığını araştırıyor. İşte MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargo çalışma saatleri...

19 Temmuz'da Kargolar Çalışıyor Mu?

19 Temmuz tarihinde kargo firmaları aracılığıyla gönderim yapacak olan, ya da yine aynı tarihte kargo firmaları aracılığıyla ürün teslim alacak olan vatandaşlar kargo firmalarının çalışıp çalışmadığı konusunu merak ediyor. Alınan son bilgilere göre MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat kargo firmaları 19 Temmuz Pazartesi günü tam gün çalışacak. 

İşte MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat Kargo Çalışma Saatleri!

19 Temmuz Pazartesi gününün Kurnam Bayramı Arifesi olması nedeniyle kargo firmalarının hangi saatler arasında çalışacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat Kargo çalışma saatleri,



MNG Kargo Çalışma Saatleri

MNG Kargo firmasıyla ilgili internet üzerinde yer alan bilgiye göre, 19 Temmuz Pazartesi günü saat 08.30 - 17.30 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecek.

Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri

Yurtiçi Kargo şubeleri, Kurban Bayramı Arifesi olan 19 Temmuz Pazartesi günü saat 09.00 - 17.00 saatleri arasında açık olacak.

Aras Kargo Çalışma Saatleri

Aras Kargo firmasının internet üzerinde yer alan çalışma saatlerine göre 19 Temmuz Pazartesi günü saat 09.00 - 18.00'da müşterilerine hizmet verecek.

Sürat Kargo Çalışma Saatleri

Sürat Kargo şubeleri, Kurban Bayramı Arifesi olan 19 Temmuz Pazartesi günü saat 08.30 - 18.00 saatleri arasında açık olacak.

Kargo firmalarının çalışma saatleri değişmesi durumunda, ilgili kurumların sosyal medya hesapları üzerinden çalışma saatlerinin duyurulması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...