Evlat nöbetindeki babadan oğluna çağrı: Teslim olun!

Diyarbakır'da evlat nöbetindeki Nurettin Ödümlü, "HDP evladımı kandırıp dağa götürdü" diyerek, oğluna teslim olun çağrısında bulundu.

GİRİŞ 17.07.2021 14:51 GÜNCELLEME 17.07.2021 15:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 684’üncü gününde de ilk günkü kararlılıkla sürüyor.

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 684’üncü gününe girdi.

Evladı Yusuf'un 2014'te 17 yaşındayken Siirt'in Şirvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa götürüldüğünü kaydeden Nurettin Ödümlü, çocuğuna seslenerek teslim olmasını istedi.

“BEN EVLADIMI İSTİYORUM" 

Acılı baba Ödümlü, "2 yıldır buradayız, HDP evladımı kandırıp dağa götürdü. HDP’lilere sesleniyorum, siz de öleceksiniz, öbür dünya sonsuz, dünya malı için fakir fukaranın evladını göndermeyin. Sizin de evladınız var, ben evladımı istiyorum. Allah için bu işi bıraksınlar, evladımız gelmeyene kadar burayı terk etmeyeceğiz ve sonuna kadar buradayız” dedi.

“SİZİ DAĞA GÖNDERENLERİN ÇOCUKLARI LÜKS YERLERDE, SİZ ENAYİ MİSİNİZ ÖLÜYORSUNUZ? 

Oğluna da teslim olması için çağrıda bulunan baba Ödümlü, “Başta oğlum olmak üzere dağda bulunan bütün geçlere sesleniyorum. Yusuf oğlum evine dön gel. Hepiniz kaçın gelin. Ceza yok, bir şey yok. Devlete teslim olun. Neden dağda öleceksiniz. Sizi dağa gönderenlerin çocukları lüks yerlerde olduğunu biliyor musunuz? Siz enayi misiniz dağda ölüyorsunuz. Neden onların çocukları ölmüyor. Gelin devlete teslim olun” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdpkk kadar kürt kardeşlerimize kötülük yapan yoktur,
    Cevapla
  • engin türkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    o şanlı bayrağı şimdi çadırda açmak yerine zamanında odanızın bir duvarına assaydınız çocuklarınız da bayrağın gölgesini başlarında hissederlerdi ve kandırılmazlardı. ne diyelim: Allah çocuklarınızı sağ salim size bağışlasın da bir daha devlete isyan etmeyin...
    Cevapla
  • bedirhan 2 yıl önce Şikayet Et
    o bölge insanını piyon yerine kullandılar evlatları terör örğütününe zoraki katılmak zorunda kaldılar kürt türk ayrımı yapıldı aslında birileri çok iyi oyun oynadı ve bundada başarılı oldu eşref bitlis bu oyunu fark edip bildirildiği an öldürüldü. oyun büyük aileler evladlarına sahip çıkmalı hdpliler maaş alıp tatil yaparken onların evladları dağda öldürülür
    Cevapla
  • Tatvanlı.. 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk şimdi bitti bölge rahatladı..silah zoruyla tehdit yoktur..
    Cevapla
  • Diyarbakırlı. 2 yıl önce Şikayet Et
    Tuzu kuru olan konuşuyor. Bölgeyi bilmeyen insanların böyle ahkam kesmesi beni deli diyor. Bölgeyi bilmeyenin buraların refleksini bilmeyenlerin böyle ahkam kesmeye hakkı yoktur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'