Baraj gölünde facia: Aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti

Amasya'da 5 kişilik bir aile, Derinöz Baraj Gölü'nde kayboldu. Bölgedeki arama çalışmalarının ardından ailenin cansız bedenlerine ulaşıldı.

GİRİŞ 18.07.2021 20:44 GÜNCELLEME 18.07.2021 20:44
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Amasya'nın Suluova ilçesindeki Derinöz Barajı’na düşen Levent Cenik'i (3) kurtarmak için ablası Havvanur (9), babaanne Sultan (50), oğlu Emrullah Cenik (19) ve kızı Elif Semiz, (28) suya girdikten sonra gözden kayboldu. Bölgeye gelen dalgıçların çalışması sonucu 5 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.



Olay, akşam saatlerinde ilçedeki Derinöz Baraj Gölü'nde meydana geldi. Böraj gölü kıyısına gelen ailenin küçük çocuğu Levent Cenik, suya düştü. Levent Cenik'in suda çırpındığını gören aile fertlerinden ablası Havvanur Cenik ile babaanne Sultan Cenik, oğlu Emrullah Cenik ve kızı Elif Semiz de art arda suya girdi. Suda 5 kişilik aile üyelerinin çırpındığını fark eden çevredekiler, durumu güvenlik güçlerine haber verdi.




5 KİŞİNİN CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Dalgıç ekiplerin çalışması sonucu önce aile fertlerinden 2 kişinin cansız bedenine ulaşdı. Dalgıçların sürdürdüğü çalışmalar sonucunda 3 kişinin daha cansız bedeni baraj gölünden çıkarıldı. Bu sırada olayı haber alınca bölgeye gelen yakınları, cenazelerin sudan çıkarılması sırasında gözyaşlarına boğuldu.

Cesetler otopsi için hastane morguna kaldırıldı.   

YORUMLAR 82
  • Muhammed ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaş bir kişi de kurtarmıyor yardım etmiyor
    Cevapla
  • ccc 2 yıl önce Şikayet Et
    durgun suda yüzülmez dibi bataklık olur
    Cevapla
  • erol/Antalya 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu baraj ya da göletler de nasıl bir tehlike oluşuyor. Buralar çok sakin ve dalgasız görünüyor. Bu konuların sürekli TV.ler ve yayın organlarında uyarılar olsa daha iyi olur.
    Cevapla
  • MustafA 2 yıl önce Şikayet Et
    Boğulan birine yardım etmek isterseniz lütfen yaklaşmayın ip atın varsa can simidi sopa yada arkasından yaklaşın size sarilmasina müsade etmeyin sizde bogulursunuz Allah sabır versin ağır bir imtihan olmuş
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabırlar versin. Biz haberi okumaya dayanamıyoruz ailesi nasıl dayanacak.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailemi kaldiki Rabbim sabırlar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!