Erdoğan'dan CHP'ye 'konfor' tepkisi: Ne zaman vurulacak diye herhalde bizi izliyordu

Başkan Erdoğan, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın 'Erdoğan 15 Temmuzda uçan sarayında konforlu şekilde semalarda dolaşıyordu.' sözlerine cevap verdi.

Erdoğan'dan CHP'ye 'konfor' tepkisi: Ne zaman vurulacak diye herhalde bizi izliyordu
Erdoğan'dan CHP'ye 'konfor' tepkisi: Ne zaman vurulacak diye herhalde bizi izliyordu
GİRİŞ 21.07.2021 19:50 GÜNCELLEME 21.07.2021 19:56
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, KKTC dönüşü uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP'li Faik Öztrak'ın "15 Temmuz'da uçan sarayında konforlu şekilde semalarda dolaşıyordu" sözlerine cevap veren Başkan Erdoğan, darbe girişiminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tankların arasından Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gittiğini hatırlattı. Erdoğan, "Orada da kahvesini yudumlarken, bir taraftan da ne zaman vurulacak diye herhalde bizi izliyordu. Derdi oydu." dedi.

15 Temmuz gecesi - Kemal Kılıçdaroğlu

"NE ZAMAN VURULACAK DİYE BEKLİYORDU"

Başkan Erdoğan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bizim o gece geldiğimiz uçak, 14 kişilik bir uçaktı. Üstelik o gece F-16'lar bizim üzerimizden gidip geliyorlardı. Bunlar ise tankların arasından Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gitti. Orada da kahvesini yudumlarken, bir taraftan da ne zaman vurulacak diye herhalde bizi izliyordu. Derdi oydu. Ama kudret, kuvvet sahibi olan Allah'tır. Orada on binler bizi bekliyordu.

Biz on binlerle buluştuk, on binlerle kucaklaştık. On binlerle beraber üzerimizden geçen F-16'lar da oldu, helikopterler de oldu. Bunları bir taraftan takip ettik. Bu işi yaşayanlardan bir tanesi de Ümit Paşa'ydı, o zaman Birinci Ordu Komutanı'ydı. Önce ona bir açıklama yaptırdık, ardından da biz basın açıklamamızı yaptık. Biz oradaydık ve noktayı koyacağım zamana kadar biz Atatürk Havalimanı'ndan ayrılmadık. Noktayı koyduk ve ertesi gün oradan o şekilde ayrıldık.

Son Dakika... Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sığınmacı cevabı!

"BUNLARIN YALAN ÜZERİNE KURULU HAYATLARI VAR"

Bunların hayatından, bunların başından geçmiş böyle bir şey yok, olmamış zaten. Bunların sadece yalan üzerine kurulu bir hayatları var, bir düzenleri var. Akşam bir başka yalan, sabah bir başka yalan… Hele bunları konuşan zatın zaten siyasette bir dünyası yok. Biz tabii hayatımızı siyasetin içinde bu tür olaylarla yaşayarak geçirdiğimiz için böyle bir farklılığımız var. Onun için de hayata bakışımız çok çok farklı. Biz o gece de her zaman olduğu gibi sadece Rabb'imize güvendik."

Son dakika haberi: KKTC ziyareti sonrası Erdoğan'dan dünyaya hodri meydan

"ADETA O GECEYİ CANLANDIRIYOR"

Ankara'daki 15 Temmuz Müzesi'nin görülmesini tavsiye eden Erdoğan, güzel bir eserin ortaya çıktığını söyledi. Erdoğan, "Adeta o geceyi canlandırıyor. Sizi alıp beş yıl önceye götürüyor." dedi.

YORUMLAR 42
  • Yavuz sultan selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Recep tayyip erdoğan ı şehit edemediniz, ama unutma chp ve chp li zihniyet temsilcileri, siz gebereceksiniiiiiz. İnsanlığın müsveddesi şahsiyetler, ge-be-re-cek-si-niiiiiiz.
    Cevapla
  • Hayda 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis bu adamla muattap olma adam olmayan adamla ha makron habu ayni
    Cevapla
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi rakip, muhatap değil...
    Cevapla
  • Trabzon 2 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip baba ölümüne seninleyiz.Allah seni basimizdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Byd 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin önündeki takoz chp dir, kurtulduğumuz gün bayram olur.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gerçekten çok zalim Allah fırsat vermesin inşaallah hiçbir zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor