Korkutucu gücünden çekindiler: Görüntüleri gören şikayet edemedi

"Turgutlar" isimli suç örgütü iddianamesinde, İbrahim Savcı'ya ait dijital materyallerde mağdur H.T'nin işkence görüntüleri ele geçirildi. Bazı mağdurların suç örgütünün korkutucu gücünden çekinerek şikayetçi olmadıkları da belirtildi.

Korkutucu gücünden çekindiler: Görüntüleri gören şikayet edemedi
Korkutucu gücünden çekindiler: Görüntüleri gören şikayet edemedi
GİRİŞ 25.07.2021 07:24 GÜNCELLEME 25.07.2021 07:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Turgutlar isimli suç örgütü iddianamesinde örgüt üyesi ve kendini olmayan Ayasofya Vakfı Genel Başkanı olarak olarak tanıtan İbrahim Savcı'ya ait dijital materyallerde, mağdur H.T'nin işkence görüntüleri saptandı. Bazı mağdurların suç örgütünün korkutucu gücünden çekinerek şikayetçi olmadıkları yorumu da iddianamede yer aldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın iddianamesine giren fotoğraflarda mağdur H.T.'nin yüzünde morluklar olduğu, banyo gibi bir yerde plastik bir oturakta oturtulduğu, kafasında ve üzerinden bulunan tişörtünde fazlaca kan olduğu değerlendirildi.

ÇEKİNİP ŞİKAYET ETMEKTEN VAZGEÇTİLER

İddianamede ayrıca, Dedemanların 28 yıl önce öldürülen veliahtları Mehmet Umut Önal'ın dosyasının yeniden açtırılması yönündeki vaatlerle dolandırılmalarına karşın şikayetçi olmaktan çekindiklerine dikkat çekildi.

Savcılık, Ayasofya Vakfı isminde bir vakıf olup olmadığını da Kültür ve Turizm Bakanlığı'na sordu. Bakanlık, "Böyle bir vakıf yok" yanıtını gönderdi.

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ / MESUT HASAN BENLİ
YORUMLAR 10
  • Üç hilal 2 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETININ ASLİ GÖREVİ VATANDAŞIN CAN MAL GÜVENLİĞİNİ SAGLAMAKTIR.ÜLKEMIZDE MALESEF KENDİNİ DEVLETTEN BÜYÜK GÖREN CETELER VAR.DEVLETIMIZIN KOLLUK KUVVETLERİ BIR GECE BÜTÜN İLLERDEKI CETELERE OPERASYON YAPMA VAKTI GELMİŞTİR.CEZA EVI BUTUR ÖRGÜTLER İCIN KURTULUŞ TEMIZLIK operasyonu yAPILMALIDIR.
    Cevapla
  • atmaca 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar harami nifak çıkaran kan döken zalimlerdir bunlardan Canan’ı allah intikam alacağım buyuruyor nerde garip var bu haramiler orada yendiği içtiği haram bunlar geberirken anlayacaklar ama ne fayda
    Cevapla
  • bellisima 2 yıl önce Şikayet Et
    tipine ve bıyıklarına dikkatinizi çekerim mavi ceketide çok yakışmış
    Cevapla
  • Nermin Yavaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabii korkacaklar.... Adalet Reformu bu mafyaları millete karşı korumak için çıkarıldı
    Cevapla
  • Yaşar dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam dediğiniz gibiyse devlet nerede merak ediyorum ya devlet başa ya kuzgun leşe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak