CHP Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Bakkal istifa etti!

CHP Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Serpil Bakkal, görevinden ve parti üyeliğinden istifa etti. Bakkal, CHP’de yanlış giden bir oluşumun içerisinde görev almak istemediğini belirtti.

GİRİŞ 29.07.2021 00:35 GÜNCELLEME 29.07.2021 01:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Serpil Bakkal görevinden istifa etti.

E-Devlet üzerinden parti üyeliğinden de istifa eden Bakkal, CHP içerisinde yanlış giden bir oluşumun içerisinde yer almak istemediğini söyledi. 2020 yılının mart ayında seçimle CHP Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine geldiğini belirten Bakkal, “Bu görevim süresince genel merkezden ve örgütümden verilen her türlü görevi tamamladım. Son zamanlar gelişen bazı olaylar karşısında bu oluşumun içinde görev almak istemiyorum. Kendi kararımla gidip istifamı verdim. 15 Temmuz itibarıyla genel merkeze istifamı elden verdim. Neden istifa ettiğimin gerekçelerini yazarak bildirdim. Son zamanlarda oluşan örgütümden destek alamamam, çalışmalarımda zorlandığım için bu kararı vermek zorunda kaldım” dedi.

"Siz yoksanız biz de burada olmayız diyenler var"

Hem görevinden hem de CHP üyeliğinden istifa ettiğini ifade eden Bakkal, istifadaki en büyük etkenin CHP’de yanlış giden bir oluşumun içerisinde görev almak istememesi ve rahat çalışamaması olduğunu dile getirerek, "Ya arkamdan çekildim ya paçamdan çekildim, kendi istediğim gibi görev yapamadım. Üyelerimi de, kadın kolları ilçe başkanlarını ben çok çalışarak atadım. 'Sizinle çalışmak için biz bunu kabul etmiştik. Ama siz yoksanız biz de burada olmayız' diyen ilçe başkanlarım var" diye konuştu.

"Özel eşyalarımı dahi alamadım"

Parti binasındaki odasından özel eşyalarını da alamadığını aktaran Bakkal, “İstifamı ettikten sonra il yöneticisi arkadaşımı çağırarak tutanak tutarak partimin anahtarını, odamın anahtarını, dolaplarımın anahtarını teslim etmeme rağmen henüz özel eşyalarımı alamadım. İstifa ettikten sonra ben partiye gitmek istemedim. Arkadaşıma görev verdim benim odamı açıp özel eşyalarımı alması için ama kapının anahtarları değiştiği için o da eşyalarımı alamadı. Şu an özel eşyalarımı da alamadım. Şu an itibarıyla da hiçbir partiye geçiş söz konusu değil. Ama siyasete noktayı koymadım, inşallah ileriki dönemlerde sahalarda çalışmayı ben çok seviyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Harun Yusuf Nuhhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahim bu hanımefendi gibi chp nin icinde dışında destek veren saf milletimizin farkına varıp istıfa edenleri cogalt. Yalan teorilerin arkasından gidenlerde yalancıdır. Bunlarda bu vatanın evlatları iyi niyetlilere gercekleri sen göster allahım. Bu vatan hepimize yeter
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    suratınızda meymenet yok ne işiniz var chp yle terör destekçileri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer