Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili dikkat çeken iddia! İfade için pedagoglar bekleniyor

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangının oyun oynayan 2 çocuğun çıkardığı iddiası üzerine karakola götürülen çocukların ifadelerinin alınması için pedagog beklendiği öğrenildi.

Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili dikkat çeken iddia! İfade için pedagoglar bekleniyor
Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili dikkat çeken iddia! İfade için pedagoglar bekleniyor
GİRİŞ 29.07.2021 19:28 GÜNCELLEME 30.07.2021 00:40
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 8 ilde meydana gelen orman yangınları, vatandaşları büyük paniğe ve üzüntüye uğrattı. Bir yandan da yangınların nasıl çıktığı merak edilen bir detay olarak yerini korumaya devam ediyor.

PEDAGOG BEKLENİYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına, biri 8 diğeri 10 yaşındaki 2 çocuğun neden olduğu ileri sürüldü. 3 görgü tanığının ifadeleri üzerinden oyun oynarken, yangını çıkardıkları iddia edilen 2 çocuğun İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerine başvurulması için pedagog beklendiği öğrenildi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELİK BÖLGEDEN SON DURUMU PAYLAŞTI

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte Türkiye'nin yüreğini ağzına getiren Akdeniz ve Ege bölgesindeki yangın bölgelerinde yerinde incelemelerde bulundu.

İki gündür devam eden Ege ve Akdeniz'deki orman yangınlarını yerinde takip eden bakanlardan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik de yangın bölgelerinde yaptığı ziyaretlerle destek verdi. 

Sena Nur Çelik  yangınla ilgili sürekli paylaşımlarda bulunarak gelinen son durumu sosyal medya hesabından gözler önüne serdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 51
  • Diyar 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Oksijen veren ağaçlarımızı yakan kişilerin de oksijen almaları haram. İdam
    Cevapla
  • ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan PKK işbirliği derhal bir bahane bulunup hesabı sorulmalı.
    Cevapla
  • YıLMaZ 2 yıl önce Şikayet Et
    çocuk mocuk diye suç bastırmaya hedef yanıltmaya çalışıyorlar...
    Cevapla
  • Kriptolara Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Uçak olsa ne olacak, fazladan uçak olsa sanki yangın hemen sönecek, sinsi kripto medya devlet düşmanlığı yapıyor işte, bu yangınları çıkartan asıl hedef pkk ve Yunanistan olması gerekirken fondaş medya devleti hedef yapıyor, uçakla yangın sönseydi ABD söndürürdü, California'da neredeyse 3 haftayı bulacak hala yangını söndüremediler, uçak ordusu ile suluyor ABD, yinede sönmüyor. Devlet düşmanı fondaş medyaya operasyon şart artık.
    Cevapla
  • Şeyh edebali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ayyaşlar çıkın gece gündüz kendi aranızda nöbet tutun devlete bile bırakmayın yakanı gördünüz mü atın ateşe çekin videosunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır