Son Dakika... Emniyet ve Jandarma harekete geçti: Yangınla mücadelede yeni dönem!

Son dakika haberi... Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınları araştırmak için özel ekipler kuruldu ve dün sabah itibariyle ekipler çalışmalarına başladı.

GİRİŞ 30.07.2021 11:09 GÜNCELLEME 30.07.2021 11:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ:Türkiye'de 28-30 Temmuz tarihleri arasında farklı illerde çıkan 71 orman yangının 57'si kontrol altına alındı. Aralarında Antalya ve Muğla'nın da bulunduğu bazı illerdeki 14 yangının söndürülmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çıkan orman yangınlarını araştırmak üzere özel ekip kuruldu. Edinilen bilgiye göre özel ekip dün sabah itibarıyla çalışmalarına başladı.

Ekipler, terör ve istihbarat birimlerinin de desteği ile orman yangınlarının çıkış sebebini, terör ve sabotaj ihtimali olup olmadığını tüm yönleriyle araştırıyor. Araştırmadan çıkan sonuçların adli birimlerle paylaşılacağı bildirildi.

Yangın bölgesinde hasar ödemeleri yarından itibaren başlıyorYangın bölgesinde hasar ödemeleri yarından itibaren başlıyor

Ankara Başsavcılığı'ndan son dakika orman yangını açıklamasıAnkara Başsavcılığı'ndan son dakika orman yangını açıklaması

TEMA Vakfı yanan ormanlarımız için kampanya başlattı! TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır?TEMA Vakfı yanan ormanlarımız için kampanya başlattı! TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır?

Azerbaycan ve Ukrayna'dan Türkiye'ye destek: Uçaklar yola çıktıAzerbaycan ve Ukrayna'dan Türkiye'ye destek: Uçaklar yola çıktı

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Savas 2 yıl önce Şikayet Et
    Foto kapan sayılarını ciddi şekilde arttırın
    Cevapla
  • Dağdaki Çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bulup öldürmek için özel ekip kurun.
    Cevapla
  • huseyin. 2 yıl önce Şikayet Et
    Gordüğünüz yerde vurun indirin aslan komandolar. Acımak yok .
    Cevapla
  • ÇOBAN... 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanmadık orman bırakmadılar yabgınla mücadelede yeni dönemmiş. bu dönemi neden daha önce düşünmediler.
    Cevapla
  • Behcet 2 yıl önce Şikayet Et
    Pyd den pkk dan bu gün 100.000 kelle alınmalı ki ağacın intikamı alınsın taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakılması. İçimizin ateşi ancak böyle söner.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız