TEMA Vakfı kampanya başlattı! TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır?

Türkiye; Antalya, Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Aydın, Muğla illerinde çıkan orman yangınları ile sarsıldı. TEMA Vakfı yangın çıkan ormanların tekrar ağaçlandırılması için bugün saat 12:00 itibariyle bağış kampanyası başlattı. Peki TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır?

TEMA Vakfı kampanya başlattı! TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır?
TEMA Vakfı kampanya başlattı! TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır?
GİRİŞ 02.08.2021 09:31 GÜNCELLEME 02.08.2021 09:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ülkemizin çeşitli noktalarında çıkan orman yangınları sonrasında TEMA Vakfı bağış kampanyası başlattı. Yapılan duyuruya göre, bağış kampanyası bugün saat 12:00 itibariyle başlayacak. TEMA Vakfının amacı, kendiliğinden yetişen doğal ormanları korumak, ağaçlandırma çalışmaları yapmak ve kaybolan ağaçları yeniden dikmektir.

TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATTI

TEMA Vakfı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı;

“Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 30 Temmuz saat 12:00’da kampanyamızı başlatıyoruz.”

TEMA VAKFI'NA FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

TEMA bağış kampanyasına vakfın internet sitesi üzerinden "Bağış Yap" ekranı ile katılım sağlanacak. Sizler de kaybolan ormanlarımızın yenilenmesi için TEMA Vakfına bağışta bulunarak bir fidan dikebilirsiniz. 

Bağış Yapmak İçin Tıklayınız

TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI NE KADAR?

Fidan bağış birim bedeli 13 TL'dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir. Fidan sertifikalarınızın gönderimi, bağışçımızın talebine göre; Kargo, Kurye ve E-Sertifika şeklinde iletilmektedir. Kargo gönderimleri için min. 10 TL ücret alınmaktadır. Kurye gönderileri sadece İstanbul içi gerçekleştirilmekte olup teslimat ilçesine, semtine ve talep edilen sertifika adedine göre kurye ücreti değişiklik göstermektedir. Hediye edilen kişi ve kurum adına düzenlenen her basılı sertifika için 3 TL, her e-sertifika için 1 TL sertifika ücreti alınmaktadır. Sertifika örneklerimizi www.tema.org.tr sitesi üzerinde Özel Gün Bağışları alanında bulabilirsiniz. 

YORUMLAR 7
  • KAYSERİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce şu ormanları yakanları yakalayalım.. Bir defa bunları vatandaşa verin onlar halleder sülalesi de dahil olmak üzere tüm mal varlığına el konulsun. Tüm aileleri ömür boyu ağaç eksinler .Bu ekilecek orman arazileri ile birlikte gelir getirecek ağaçlar (mesela zeytin gibi)ekilsin .
    Cevapla
  • Emin Emin. 2 yıl önce Şikayet Et
    en güzeli zeytin dikelim ne olur zeytin 1000yil 2000 yol yasiyor hemide zeytinin geliri var
    Cevapla
  • çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    diyanet vakfına yapacam ben
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkona kızılçam veya meşe EKMEYİN ! ÖMRÜ UZUN MESALA ASIRLIK ÇINAR VE ZOR YANAN AĞAÇLAR SEÇİN ŞİMŞİR VE ABANOZ GİBİ !
    Cevapla
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    fidan bağışından ziyade orman koruma ve müdahale bağışları toplayın yüzlerce yıllık ağacı koruyamazken yeni fidan eksen ne olur zaten onu da koruyamayacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası