CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat'tan gazetecilere kapalı zarfta para skandalı!

İstanbul’un CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, memleketi Erzincan’da partililerle bir araya geldi. Basın toplantısından sonra gazetecilere hediye diye verilen çantanın içerisinden kapalı zarf içerisine konulmuş 500 TL çıktı.

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat'tan gazetecilere kapalı zarfta para skandalı!
CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat'tan gazetecilere kapalı zarfta para skandalı!
GİRİŞ 30.07.2021 14:53 GÜNCELLEME 30.07.2021 15:02
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Erzincan İl Başkanlığında İl Başkanı Ayhan Doğan ve partililerin katılımıyla basın toplantısı düzenledi. 

“ZARF İÇİNDE 500 TL”

Akpolat’ın basın toplantısı sonrası ise gazetecilere bir çanta hediye edildi. Parti binasından ayrılan gazeteciler, çantayı açtıklarında içerisinde maske, dezenfektan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajının yazılı olduğu bir not ve zarf içerisine konulmuş 500 TL buldu.

BASIN MENSUPLARINDAN ÖZÜR DİLENSİN

Kendilerine etik olmayan bir şekilde ‘bahşiş’ gibi para verilmesine tepki gösteren gazeteciler, basın meslek ahlak ilkelerine bağlı olan ve kamu yararını her şeyin üstünde tutan basın mensuplarından özür dilenmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

7 GAZETECİ DE ZARFLARI İADE ETTİ

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan duruma tepki göstererek, “Ben ve diğer bir meslektaşım parti binasından çıkmadan önce zarf içerisindeki parayı fark ederek hemen orada geri iade ettik. Diğer meslektaşlarımızda ofislerinde gidip çantayı kontrol ettiklerinde parayı fark edince onlarda götürüp geri iade ettiler. Can Erzincan’ımızda basın meslek ahlak ilkelerine bağlı olan ve kamu yararını her şeyin üstünde tutan meslektaşlarımız duruma gereken tepkiyi koymuşlardır” dedi.

"GAZETECİLİK MESLEĞİNİN YÜZKARASI OLARAK GÖZÜKMEK İSTEMİYORUZ"

Erzincan Doğu Gazetesinden Mücahit Özdemir’de, "Gazetecilik mesleğinin yüzkarası olarak gözükmek istemiyoruz. 7 gazeteciden 7'si de çantaların içerisinde para olduğunu gördükten sonra paraların tümünü iade etti." ifadelerine yer verdi.

'Bağışlar için neden Türkiye seçildi?' sorusuna Chrest Vakfının başkanından cevap!'Bağışlar için neden Türkiye seçildi?' sorusuna Chrest Vakfının başkanından cevap!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, paniğe kapılan fondaş medyaya sahip çıktıTürkiye Gazeteciler Cemiyeti, paniğe kapılan fondaş medyaya sahip çıktı

Postmodern haysiyetsizlik: Türkiye'ye böyle diz çöktürmeye çalışıyorlar!Postmodern haysiyetsizlik: Türkiye'ye böyle diz çöktürmeye çalışıyorlar!

Medyascope'u fonlayan vakfın başkanı TSK'nın gizli bilgilerini istemiş!

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 49
  • Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi kendiniz gibi satılık mı sandınız Avrupa nin tasmalilari..
    Cevapla
  • eyede 2 yıl önce Şikayet Et
    siyonistten amerikadan yüzmilyon dolar alıyor, buradakilere çerezlerle yıllardır böyle kandırdılar, halkıda böye kandırıyorlar
    Cevapla
  • helal olsun 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız gazeteciler adammış. Ne olacak ya deyip alıp gitmemişler. CHP li rüşvetçilerin ipliğini pazara çıkarmışlar. Ülkemizi gazetecilerin sahip olduğu böyle onurlu duruş yükseltir. Avantacılıra rüşvetçilere yaltaklanmak batırır.
    Cevapla
  • Musam 2 yıl önce Şikayet Et
    Satılmışlar.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok çıktıymış bu CeHaPe 500 tl lik gazetecimi ariyor acaba bu kadar ucuza kimseyi bulamaz bak ABD dolarak alıyor fondaslarini siz 500 tl ye alsaniz alsanız herhalde baklava alırsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırşehir'de akraba belediyeciliği halkı isyan ettirdi! Çeşme çamur aktı...
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil