Son dakika: Konya'da kan donduran olay! Bir evde 7 kişi ölü bulundu...

Konya'da ateşe verilen bir evde 7 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin aynı aileden olduğu belirtildi.

GİRİŞ 30.07.2021 19:56 GÜNCELLEME 30.07.2021 22:36
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

Konya’da ikindi saatlerinde merkez meram ilçesi Hasan köy caddesi, Özşahin sokaktaki bir evde meydana geldi. Eve giren silahlı kişiler evde bulunan 7 kişiyi kurşun yağmuruna tutup öldürdü.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıslar evi de ateşe verip kaçtı.
Vatandaşların ihbarı ile olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Evde çıkan yangın söndürülürken ev içinde silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunan Yaşar Dedeoğlu,Barış Dedeoğlu,Serpil Dedeoğlu,Serap Dedeoğlu,İpek Dedeoğlu, Metin Dedeoğlu ve Sibel Dedeoğlu’nun cesetleri bulundu.

Polis olayla ilgili mahalle sakinlerinin ifadesine başvururken cinayetleri işleyen şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

KONYA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA 

Konya Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise “30 Temmuz 2021 günü saat 19.00 sularında Meram ilçemizde meydana gelen elim olayda, maalesef aynı aileden 7 kişi silahla öldürülmüştür. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Olay ile ilgili soruşturma tüm imkanlar seferber edilerek çok yönlü olarak devam etmektedir. En yakın zamanda olayın failleri yakalanarak adalete teslim edilecektir” denildi.

ZEKİ DURSUN KONYA

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 150
  • KARADERELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan'ın bu millete bir borcu var, idam ile ilgili yasa önümüze gelmeden bu işi bırakır ise bunun vebali çok ağır olur. Kadına kurşun sıkan kansız bu topraklarda barın mamalıdır.
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri Kürt aile diye yaygara kopartıyor ama birincisi isimlerin içinde bir tane Kürt ismi yok. İkincisi katliamın ırkı dili dini olmaz. Bu işi etnik ayrımcılık sebebi yapanlara lanet olsun. Kısasta hayat vardır. Mutlaka kısas gelmeli.
    Cevapla
  • MURAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha iyi gunlerimiz
    Cevapla
  • Nadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi adalete teslim edilecek!!!
    Cevapla
  • Devlet 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yetkililerimize sesleniyorum. Şuan da uluslararası haber ajansları olayı çarpıtarak Türkiyede Türk ve Kürt kabileleri çatıştı en az 7 ölü var şeklinde propaganda yapıyor. Ülkemizi afrika ülkeleri gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu olayın tüm detaylarını anlatın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler