Emniyet'ten 'Alev püskürten drone' açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve drone olduğu değerlendirilen hava aracından alev püskürtüldüğüne ilişkin görüntülerin Türkiye ile ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

GİRİŞ 30.07.2021 22:15 GÜNCELLEME 30.07.2021 22:15
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve drone olduğu değerlendirilen bir hava aracından alev püskürtüldüğüne ilişkin görüntülerin Türkiye ile ilgisi yoktur. Ülke genelinde yaşanan orman yangınlarının sebebi gibi gösterilmeye çalışılan söz konusu görüntüler, yabancı menşeili bir filmden alınmış ve gerçekmiş algısı yaratılmaya çalışılarak servis edilmiştir."

YORUMLAR 40
  • dursun 2 yıl önce Şikayet Et
    bence bu kimse paylaşan mutlaka yakalanıp cezalandırılmalı. bir nevi domuzlara yol gösteriyor tehlikeye girmeden bir dron alıp uçurun sonrada alev püskürtüp yakın kaçmasıda kolay olur demeye getiriyor . senaryo yazıyor. ceza hemde caydırıcı olanından.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    chp bu kadar alçalacağı aklıma gelmezdi.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne chp si yahu, melih paylaşmış. Bir de önceki senelerdeki, görüntüleri de paylaşmış. Her seferinde aklına chp geliyor zaten başka bir şey aklına gelmiyor ki.
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz dronlar elektrik tellerini temizlemek için kullanılıyor yurt dışında görüntü bozuk olduğu için elektrik direkleri ve teller seçilemiyor, internette kısa bir araştırma ile bu yapılan iş ile alakalı bir sürü belgesel bulabilirsiniz ...
    Cevapla
  • dgnk 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar cahilsiniz paylaşan melih Gökçek hemen chp önce bi araştırın sonra konuşun
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Cahilligine kılıfı melihimi buldun. İlk yayını kimin yaptığını araştırsan kaynağın hangi mecra olduğunu anlardın melih gibi bazı araştırmadan sosyal medyada bu görselleri paylaşan cahiller var.
    Cevapla
  • Ferr 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bizim millet abartmaya ne kadar meraklı arkadaş. Vur dedi mi öldürüyor. Bunu gerçek zanneden ve paylaşan dingil böyle bir yöntemi hainlere altın tepside alın geliştirin deneyin diye sunmuyor mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı