Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahin'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınında söndürme ekiplerine su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ailesi ile görüşerek, taziye dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahin'in ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahin'in ailesine taziye ziyareti
GİRİŞ 31.07.2021 23:00 GÜNCELLEME 31.07.2021 23:00
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Erdoğan Dijital Medya Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Akdemir'in babası Ali Akdemir ve diğer aile üyeleriyle çekilen fotoğraflarına yer verildi.

MOTOSİKLETİ KAZA YAPTI

25 yaşındaki Şahin Akdemir, 29 Temmuz'da Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkisindeki yangının kontrol altına alınması için çalışma yürüten ekibe su taşıdıktan sonra, bölgeden ayrılmaya çalışırken kaza yapınca alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetmişti.

'VATANI İÇİN HERŞEYİ SEVEREK YAPIYORDU'

Baba Ali Akdemir, oğlunun yaklaşık 10 gün önce çıkan orman yangınını söndürmeye çalışan ekibe de su ve ayran götürdüğünü anlatmıştı:

"Müdürlerine söyleyip, su ve ayran götürmeye gitti. Fedakardı, vatanı için her şeyi severek yapıyordu. Yangının söndürülmesine katkı yapmak için gitmişti. Orada şehit oldu. Merttir, öyle hiç yılmazdı. 'Ölüme kadar giderim baba, ormanlar, hayvanlar yanıyor, insanlar rezil oluyor. Ben vatanım için varım' demişti. 'Hakkari'de terörle mücadele ettim, burada yangına gereken müdahaleyi yaparım' demişti. Hakkari Yüksekova'da askerlik yaparken mayın patlamasından dolayı hafif yaralanmıştı. 2018'de trafik kazası da geçirdi, onlara direndi ama dün şehit oldu. Ateş sadece Marmaris'e düşmedi, benim içime de ateş düştü. Vatansever oğlum şehit oldu. Tüm şehit ana babalarına sabırlar diliyorum. Kalbi güzeldi. Onun için bunu yaşamaya devam ediyoruz."

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 75
  • Aas 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ve o ormanı yakanlara ve yandaşlarınada o yandaşları destekleyenlerede Cenebı Allah lanet etsin. Amin.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne mutlu vatanı icin canını feda edene bu vatanın gercek evladı bu yiyitlerimizdir.
    Cevapla
  • Hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarına sabır versin. Bu gencin görülmekte olan resmi yüzündeki is ve duman izleriyle kalıcı olacak şekilde bir yere mutlaka işlenmeli.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun, Şahin'i çok sevdik bağrımıza bastık. UNUTMAYACAĞIZ.
    Cevapla
  • trtr 2 yıl önce Şikayet Et
    rabbim rahmet eylesin günahları varsa af olsun. mekanı cennet olsun, Allah şehitliğini kabul etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü