Son dakika: Pençe operasyonu bölgesinde PKK'ya bir büyük darbe daha!

Son dakika haberi: MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe operasyonu bölgesinde tespit edilen 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GİRİŞ 01.08.2021 14:27 GÜNCELLEME 01.08.2021 16:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Irak’ın kuzeyindeki kahramanca ve fedakârca mücadelesi sürüyor. Pençe operasyon bölgelerindeki farklı noktalarda tespit edilen 7 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek!" ifadeleri kullanıldı. 

YORUMLAR 4
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce meclisteki hainleri temizlemeliyiz, yılanın başı o ermeni tohumları. İdam cezası bir an önce gelsin Türk halkı olarak idam yasası cıksın istiyoruz, terörist vatana ihanet eden olan her kim olursa olsun suçu ispat edildiği müddetçe idam edilmeli.
    Cevapla
  • Osmanlıtürk 2 yıl önce Şikayet Et
    hainlere ölüm.. mecliste de terör destekcileri istemiyoruz..idam gelsin yeter bunu artik hayata gecirin yoksa bas edilmez..
    Cevapla
  • demir 2 yıl önce Şikayet Et
    üst duzeyinin başlarını kopartın artık. teror sucu ile birlkte kamu malları ve millet varlıgına zarar verenlerde aynı statude yargılanarak idam edilmeli.idamın gelmesini ıstiyoruz.
    Cevapla
  • oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah, vatan, millet, ümmet düşmanlarının leşlerini artırsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?