Son dakika: Bakan Soylu'dan dikkat çeken açıklama! Vatandaşa çağrı yapıp uyardı...

5 gündür devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, orman yangınları üzerinden yapılacak provokasyonlara dikkat çekerek vatandaşı uyardı.

GİRİŞ 01.08.2021 19:01 GÜNCELLEME 02.08.2021 09:47
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, orman yangınlarına ilişkin yaptığı açıklamada "Kaos isteyenlerin, nefret tohumu ekenlerin, toplumun vicdanını istismar edenlerin oyunlarına gelmeyiz. Dezenformasyonla, yalan haberlerle toplumun moral durumunu bozmak isteyenler amaçlarına kavuşamayacaklar." ifadelerini kullandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Gökpınar, Yukarı ve Aşağı Mazı mahalleleri ile Armutçuk mevkisinde orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor.

'SOSYAL MEDYADA ZEHİR SAÇIYORLAR'

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, orman yangınları nedeniyle oluşan toplumsal duyarlılığı yönlendirmek isteyen provokatörlere karşı vatandaşlara dikkat olmaları uyarısında bulunarak, şunları kaydetti:

"Kötülükten, kaostan beslenenler, özellikle sosyal medyada zehir saçıyor. Biz her insanın olduğu gibi, her ağacın, her hayvanın, her börtü böceğin hayat hakkını son nefesimize kadar koruruz. Kaos isteyenlerin, nefret tohumu ekenlerin, toplumun vicdanını istismar edenlerin oyunlarına gelmeyiz. Dezenformasyonla, yalan haberlerle toplumun moral durumunu bozmak isteyenler amaçlarına kavuşamayacaklar. Orman yangınları üzerinden kardeşliğimizi hedef alarak daha büyük yangınları tutuşturmak isteyenleri tanıyoruz. Gün kaos isteyen, gerilim isteyen, kavga ve şiddet isteyenlerin emellerini boşa çıkaracak, 85 milyon vatandaşımızın birlik ve beraberlik günüdür. Bütün yangınları birlik ve beraberlik ruhuyla söndüreceğiz ve inşallah sonsuza kadar bir olacağız."

YORUMLAR 89
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yangınlar neden çıkıyor?Tatmin edici bir açıklama oldu mu?
    Cevapla
  • Ülkücüden 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım, neden pkk nın başındaki karayılan, bayık ve kalkan hainleri alınmıyor? Herkes bir şekilde alınıyor da onlar neden serbest dolaşıyor?
    Cevapla
  • metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca ormanlar kule döndü halkın evleri hayvanları yandı lop bir bakan şehre geldiğinde 50 araçlık milyonluk araçlarla geliyorlar ama zaruri ihtiyacımız olan uçaklar yok uzaya çıkacaktık ama yangında çaresiz şekilde kaldık dünya bizi kıskanıyordu ama şuanda yardım gönderme söz konusu yarabi bu yangına sebeb olanları kahru perişan eyle dilsiz kullarını diri diri yaktılar sende onları yak
    Cevapla
  • Türk Genci 2 yıl önce Şikayet Et
    fetö gibi bati ve israil hayranları iyi duysun!!! biz sizin her türlü hainliğinizi anlıyoruz ve art niyetli olduğunuzu çok iyi biliyoruz...devletimizin arkasındayız...
    Cevapla
  • Fati 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanındayız sayın bakanım durmak yok yola devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor