Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklarla ilgili...

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Türkiye genelinde koronavirüs nedeniyle yeniden artan vaka sayıları ve birçok şehirde etkisini arttırarak devam eden yangınlardan sonra gözler bakanlar kuruluna çevrildi. Hem mevcut Covid-19 hastalığının önüne geçmek adına alınacak yeni tedbirler, hem de yasakların yeniden gündeme gelmesiyle alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor...

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklarla ilgili...
Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklarla ilgili...
GİRİŞ 02.08.2021 12:11 GÜNCELLEME 02.08.2021 12:26

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Son zamanlarda yeniden artış gösteren Covid-19 hasta sayısı sebebiyle gözler kabine toplantısına döndü. Birçok vatandaş koronavirüs vaka artış sayısıyla alakalı yeni önlem alınacak mı, yeniden yasaklar gelecek mi gibi soruların cevaplarını bekliyor. Öte yandan birçok şehirde meydana gelen ve büyük çapta tahribat yaratan orman yangınlarıyla alakalı da yeni önlemlerin yine kabine toplantısından sonra açıklanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yasaklarla ilgili henüz net bir şey söylememesine rağmen yapılacak olan kabine toplantısından sonra bu konunun da netleşeceği düşünülüyor. İşte detaylar...

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı'nın bugün yapılması bekleniyordu. Fakat toplantının tarihi ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. Öte yandan birçok farklı noktada peş peşe çıkan ve büyük mücadele ile söndürülmeye çalışan yangınlar için bakanlar sahaya indi. Yangın bölgesinde 24 saat mesai yürüten Kabine üyelerinin bölgeden ayrılmamaları için toplantının ertelendiği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yasaklarla İlgili Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan ek tedbirler ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada, "Her ne kadar salgın çeşitli ülkelerde yeni varyantlarla yükselişe geçse de Türkiye henüz bu tehdidin pençesine düşmüş değildir. İnşallah hep birlikte aşılamayı yaygınlaştırarak temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarak bu dalgayı ilave kısıtlamalara gerek kalmaksızın geride bırakacağımıza inanıyorum. 



Hep söylediğim gibi salgın süreci, yol açtığı sıkıntılar ve maliyetler yanında ülkemizin önünde pek çok fırsat penceresi de açmıştır. Şimdi bu fırsatları kuvveden fiile geçirmenin aşamasındayız. Sanayi üretimi gayet iyi gidiyor, ticaretimiz canlanıyor, ihracatımız rekor üstüne rekor kırıyor, turizm sektörü sürekli hedef yükseltiyor." demişti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler