Datça'da bir deprem daha!

AFAD, Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 17.23'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Datça'da bir deprem daha!
Datça'da bir deprem daha!
GİRİŞ 02.08.2021 17:53 GÜNCELLEME 02.08.2021 17:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ayrıntılar geliyor

YORUMLAR 4
  • Ali YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Profların fay hattı saglam bina anlatmaları, kapı altına durun demelerinden bıktık. Depremde can ve mal kaybının az olmasını nasıl saglanır cevabını verecek proflar yetişmesi lazım. Kandilli osmanlı dedemden kalma. Artık bilimsel insanlar istiyoruz medyatik deyil. Bilimle iştigal eden üniversiteler istiyoruz masonluk mücadelesi veren deyil. Bu ülkede ünvan ön planda olunca vatandaş ulaşamıyor sana. Depremde can ve mal kaybı nasıl azaltılır.
    Cevapla
  • Harun Yusuf Nuhhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerde yanlış var reis Allah seni uyarıyor. Halkın günahı kendine Yönetimde adalet olmaz ise, felaketler arka arkaya gelir o ülkeye inançlı insansın bul bu hatayı. Hata senin demiyorum . Hatayı yapanları bul reis. 3.5 ve 4 derken Allah korusun 7 üstü olursa ne olacak. YURT İÇİ EKİBİNDE demekki yanlışlıklar yapan var. Dogru yalnız kaldın ama pes yok cimerin başına gecde rast gele gelen mesajlara ne cevap yazmışlar bak bulursun.
    Cevapla
  • Arzu 2 yıl önce Şikayet Et
    defol zevzek.güney fuhuş kuzey bidatle kaynıyor.fetönün itlerini hiç saymıyorum.arada masumlara oluyor olan.
    Cevapla
  • Sahipkıran 2 yıl önce Şikayet Et
    Depremler, yangınlar, salgın hastalıklar ve kıtlık. Bıd bıd konuşmak yerine akıllanıp tevbe eden de yok. Sonumuz geliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı