Sesleri ile uyandığı keklikleri o şekilde görünce gözyaşlarını tutamadı

Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınında beslediği kekliklerini yanmış halde bulan kişi, yardıma gidenler tarafından teselli edildi.

GİRİŞ 02.08.2021 18:28 GÜNCELLEME 02.08.2021 18:30
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

 İlçede Kepezbeleni Mahallesi'nde 29 Temmuz'da gece saatlerinde çıkan ve 4 mahallede etkili olan yangını havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yerleşim alanlarındaki alevlerin kontrol altına alındığı yangında orman alanları, evler, seralar yandı, çok sayıda hayvan da telef oldu.

Hocaköy Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Bayram Yaşar, alevlerin yerleşim alanlarına sıçrama riski nedeniyle ayrıldığı evine döndüğünde beslediği 15 keklikten 3'ünü yanmış halde buldu. Telef olan keklikleri eline alan Yaşar, duygulu anlar yaşadı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Yaşar'ı, bölgeye yardım için gelen gönüllüler teselli etti. Yangında tarlasını da kaybeden Yaşar, "Hiç böyle yangın görmedim. Gözüm gibi baktığım kekliklerim yandı. Her gün onları besliyordum." dedi.

YORUMLAR 25
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    BU YANGINLARI YAPAN chp li kemal kılıçdaroğlunun ve ip Meral akşnerin militan arkadaşları. AYM nin kolladığı hdp nin arkasını dayadıkları pkk militanları.
    Cevapla
  • Vay bee 2 yıl önce Şikayet Et
    ÇAY içirelim Belki İyileşir .!!!
    Cevapla
  • 01adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerde o sahte oglu sahte doga severler?
    Cevapla
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların zulmü, kimseye zararı olmayan dilsiz hayvanları bile vurdu. Yerdekilere merhamet etmeyenlere, göktekiler merhamet etmez. Yazıklar olsun sûreti insan, sîreti ŞEYTAN olanlara.
    Cevapla
  • Urfalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakanları Allah kahruperişan eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı