Tekirdağ’da geri dönüşüm fabrikasında yangın

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasında yangın meydana geldi.

Tekirdağ’da geri dönüşüm fabrikasında yangın
Tekirdağ’da geri dönüşüm fabrikasında yangın
GİRİŞ 03.08.2021 01:33 GÜNCELLEME 03.08.2021 01:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre; olay Tekirdağ’ın Ergene ilçesine bağlı Marmaracık Mahallesi Motor Yerleri Mevkii’nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasının kağıt ve plastik atıkların depolandığı bölümünde meydana geldi. Fabrikadan dumanların yükseldiğini görenlerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Jandarma ekipleri de yangının meydana geldiği fabrika çevresinde güvenlik tedbiri alırken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Olayla ilgili olarak başlatılan yangın söndürme çalışmaları sürdürülüyor.

YORUMLAR 1
  • ELEKTROMANYETİZMA 2 yıl önce Şikayet Et
    Onbinlerce 5G (5-300 GHz Kapasiteli) uydusu devreye alındı. Dünya artık şeytanilerin elinde koca bir mikrodalga fırını haline geldi. Diledikleri yeri yakmak, patlatmak, elektriğini kesmek, iklime ve depremlere müdahale etmek artık ellerinde. İnsanlık internetin büyüsüne kapılıp kendini Dijital DECCAL'E teslim etti, dijital dünyanın penceresinden (ekranlardan) başını soktu ve artık geri çekip kendi doğal dünyasına geri dönemiyor. İnsanlar Allah'ın lütfu olan Doğal Mavi Dünya'yı TERK EDİP, DECCAL'in sunduğu Dijital Mavi Dünyayı TERCİH ETTİ ve bu tercihinin bedelini ödemeye başladı. Eski Doğal Mavi Dünyayı Unutun! Yeni Dünya Düzenine, Yeni Normale, Dijital Şeytan İmparatorluğuna Hoş Geldiniz!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü