Muğla'da ormanlık alanda onlarca patlamamış torpil bulundu!

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Muğla-Datça Aktur bölgesinde gençler, makilik arazide her beş on metre aralıklarla çamların altına serpiştirilmiş; sıkıştırılmış baruttan yapılmış, güneşle parlayabilecek torpillerden buldular.

GİRİŞ 03.08.2021 09:04 GÜNCELLEME 03.08.2021 09:04
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Muğla-Datça Aktur bölgesinde gençler, makilik arazide her beş on metre aralıklarla çamların altına serpiştirilmiş; sıkıştırılmış baruttan yapılmış, güneşle parlayabilecek torpillerden buldular.

TERÖR ŞÜPHESİNİ AKILLARA GETİRDİ

Türkiye'nin bir çok ilinde neredeyse eş zamanlı olarak başlayan yangınların büyük bir saldırı olabileceği düşüncesi söz konusu videonun ardından yeniden hafızalarda yer etti.

  

YORUMLAR 97
  • Kürd 2 yıl önce Şikayet Et
    Can ataklı terörü
    Cevapla
  • mehmetm 2 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı adamla aptal adam arasındaki fark '' Akıllı adamın herkesi en az kendisi kadar akıllı , aptal adamın ise kendini akıllı başkalarını aptal olarak görmesidir '' tarifi ile anlatılıyor. CHP de numunelik bir tek akıllı adam nasıl olur da bulunmaz ?
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu torpilleri yapanı da satanı da yakmak lazım
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala neden sıkı tedbir alınmıyor anlamak zor bu memlekette rehavet olamaz yoksa her an herşey başımıza gelir.icimizde hain eksik olmaz acıma acınacak duruma düşeriz böyle idam hak bu memlekette hain mi besliyecez Allah yardımcımız olsun inşallah...
    Cevapla
  • Gakko 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP li konuşanlar filim hep kendileri koymuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek