MSB'den orman yangını açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin pek çok bölgede yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına destek vermeyi sürdürdüğünü bildirdi.

MSB'den orman yangını açıklaması
MSB'den orman yangını açıklaması
GİRİŞ 03.08.2021 01:59 GÜNCELLEME 03.08.2021 01:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MSB, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ülkedeki yangınların söndürme çalışmalarına destek verdiğini belirterek Twitter hesabından açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetleri, pek çok bölgede yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına desteği sürdürüyor. 400’den fazla Mehmetçik; 3 İHA 4 helikopter 2 çıkarma gemisi 50’den fazla itfaiye, arazöz ve iş makinasıyla görev yapıyor. TSK verilecek her türlü ilave göreve hazırdır" ifadeleri kaydedildi.

YORUMLAR 3
  • kiowa 2 yıl önce Şikayet Et
    yangına karşı ilkokuyldan başlayarak kpss lgs lys üniversite sınavları dahil her yerde eğitimler ve sorular olmalı....sivil savunma ile ilgili doğal afetler ile ilgili...
    Cevapla
  • tan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi gruplar orman yangınlarını toplumsal yangına çevirmeye çalışıyorlar. Böyleyse bu vatan hainliğinden başka ne olabilir?
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah mehmetçikten razı olsun. Bu konu da TSK ya maddi destek artırılmalı, orman bölgelerinde imkanları iyileştirilmeli. Yine de en azından düzeni yerinde kalan nadir kurumlardan bari kalanlarına sahip çıkın kurumun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...