Bakan Ersoy'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Bakan Ersoy'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt!
Bakan Ersoy'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt!
GİRİŞ 03.08.2021 17:29 GÜNCELLEME 03.08.2021 17:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin, "Bu arazilerin turizm veya başka amaçla yapılaşmaya açılması hukuken mümkün değildir. Siz bunları zaten biliyorsunuz ama gerçek dışı iftiralarınıza ısrarla devam ediyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından, Kılıçdaroğlu'nun bugün yaptığı basın toplantısında, yangında zarar görmüş alanlarla ilgili sözlerine yanıt veren Bakan Ersoy, şunları kaydetti:

"Sayın Kılıçdaroğlu, hem anayasa hem kanunlar gereği yanan orman arazilerinin öncelikle ağaçlandırılması hukuki bir zorunluluk olup görev yetkisi Tarım ve Orman Bakanlığındadır. Bu arazilerin yangın sonrası turizm veya başka amaçla yapılaşmaya açılması da hukuken mümkün değildir. Siz bunları zaten biliyorsunuz ama gerçek dışı iftiralarınıza ısrarla devam ediyorsunuz."

YORUMLAR 21
  • Yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    Birda dünyaya gelirsem kılıcdar oglunun okulunda yalan ögrenmek için okuyacam ey yeni nesil geriye bakın bu yalanctların eline allah cc düşürmesin allahdan korkmadan yalan konuşandan korkacaksın yücel
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Vİcdanı olan insan o bakanlara teşekkür eder, bir deprem bölgesi bir sel felaketi adamlar evlerinin yolunu bilmiyor. Hiç suçlulara bier şey diyorlar mı? Bunların her hallerini çok iyi biliyoruz.
    Cevapla
  • kalender 2 yıl önce Şikayet Et
    yalancılığı,iftiracılığı, tescillen miş bir adamın (insan demiyo rum)sözünü galaya alınmaz
    Cevapla
  • Mücahit Çetiner 2 yıl önce Şikayet Et
    Müfteri. Hem de tescilli.
    Cevapla
  • Arif inanç 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kiziyorsuniz bacak kadar adama yaaaa. Ne emir aldı ise onu uyguluyor. Allah Allah. Bunları yüce Rabbim ıslah etsin. Saygilarimla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular