Yangınlar için kiralanan helikopter Eskişehir’de

Orman Genel Müdürlüğü tarafından kiralanan yangın söndürme helikopterleri, Eskişehir’de konuşlandırıldı. Helikopter ilk gününde Isparta’nın Sütçüler ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmalarında kullanıldı.

Yangınlar için kiralanan helikopter Eskişehir’de
Yangınlar için kiralanan helikopter Eskişehir’de
GİRİŞ 04.08.2021 21:02 GÜNCELLEME 04.08.2021 21:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orman Genel Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele kapsamında kiralanan helikopterlerden biri, bölgedeki olası yangınlara karşı anında müdahale için Eskişehir’e konuşlandırıldı.

Sabah saatlerinde, Eskişehir fidanlığında oluşturulan iniş noktasına gelen helikopterde Rus ve Türk olmak üzere 2 pilot ile Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli bir orman mühendisi bulunuyor.

Helikopterin ilk gününde, Isparta’nın Sütçüler ilçesinde devam eden orman yangınını söndürme çalışmalarına katıldığı belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • hoca nasrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Pilotlardan rica etsem acaba şu CHPli vekil sıfatlıların gözüne bir girip çıksanız. Hani körler ya temas olmayınca varlıkları teşhis edemiyorlar. Bu arada Görme Engelli Vatandaşlarımızı tenzih ederim. Onların kalp gözü bile herşeyi görmelerine yetiyor. Bunlarda kalp gözü olmadığı için "KÖR" kelimesini üzerlerinde taşıyan tek canlı türü bunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı