Bağcılar’dan Milas’a yardım eli

Bağcılar Belediyesi tarafından Muğla’daki yangın bölgesine içinde gıda, temizlik ve temel ihtiyaç malzemeleri bulunan yardım kolileri gönderildi.

Bağcılar’dan Milas’a yardım eli
Bağcılar’dan Milas’a yardım eli
GİRİŞ 05.08.2021 10:58 GÜNCELLEME 05.08.2021 10:58

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “5 araç ve 16 personelle Manavgat’ta söndürme çalışmalarına destek veriyoruz. Milas’a da eksiklerin giderilmesi için destekte bulunduk. Vakit birlik olma vakti.” dedi.

Türkiye’nin birçok bölgesinde orman yangınları devam ederken bir taraftan da mağdur olan vatandaşların ihtiyaçları karşılanması için süratle bölgelere yardımlar gidiyor. Yangınları söndürmek için 16 personel ve 5 su tankeriyle görev yapan Bağcılar Belediyesi bölgeye yardım desteği de veriyor. Bu amaçla Milas yangın bölgesine, içinde temel gıda maddeleri, hijyen malzemeleri, içme suyu ve gıdadan oluşan koliler hazırlandı.

“BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANI”

Yangın sebebiyle oluşan yaraların sarılması adına çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Şimdi birbirimize sahip çıkma zamanı. Eksik ve aksaklıkların giderilmesi için elimizden geleni yapacağız. Hemşehrilerimizin gönül birliğiyle bu sıkıntıları en kısa zamanda aşacağız” dedi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...