Duygulandıran görüntü! Yanan evinin bahçesindeki karpuzları orman işçilerine ikram etti

Antalya'nın Alanya ilçesi Gülbahar köyünde çıkan orman yangınında evi yanan Hüseyin Yıldırır (93), bahçesinde alevlerin ulaşmadığı karpuzlardan orman işçilerine ikram etti.

GİRİŞ 05.08.2021 12:45 GÜNCELLEME 05.08.2021 13:03
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İlçede çıkan orman yangınında yerleşim yerleri zarar görürken, Gülbahar köyünde Hüseyin Yıldırır'ın yalnız yaşadığı tek katlı evi de yandı.

Yangından son anda sağ kurtulup kızının yanına yerleşen Yıldırır, söndürme çalışmalarının ardından köpeği ile birlikte yanan evine döndüğünde büyük hüzün yaşadı.

Orman işçilerinin eşlik ettiği Yıldırır, evinin tamamen yandığını gördü. Yıldırır, orman işçilerine köpeğini kurtardığını; ancak evdeki 4 kedisini çıkaramadığını anlattı. Bahçeyi de gezen Yıldırır, alevlerin ulaşmadığı karpuz ve meyvelerinden orman işçilerine ikram etti. Yıldırır'ın, uzun yıllar yaşadığı evi tamamen yanmasına rağmen metanetini korumaya çalıştığı görüldü. Yıldırır, evinin bahçesinde yanan kütüğün üzerine kuşlar için de yem ve su da bıraktı.

Duygulandıran görüntü! Yanan evinin bahçesindeki karpuzları orman işçilerine ikram etti

'ALLAH DEVLETE HUZUR VE DÜZEN VERSİN'

Evi yandıktan sonra kızının yanında geçici olarak kaldığını anlatan Hüseyin Yıldırır, "Evim yandı. Devletim yapar yapmaz bir şey diyemem. Ben çadırda büyüdüm. Allah devletimize milletimize huzur ve güzellik versin. En büyük şeyim huzur. Huzurum olmasa burada konuşamam, yürüyemem. Yeter ki şu devletin şu milletin huzuru bozulmasın. Ben 93 yaşına geldim. Bundan sonra ne yapacağım evi barkı; milletimiz ve devletimiz huzurlu olsun. Ben devletimi, milletimi yıprandırmak istemem. Devletimden bir şey istemem, devletim bana lazım olan her şeyi yapar gönderir. Bana köşk yapsalar, devletim huzursuz olduktan sonra ne yapayım ben köşkü? Ev yapılır; yapılmazsa da önemli değil çadırda da dururuz. Ben devletime 'bana ev yap' diye diyeceğim bir şey yok. Allah devlete millete huzur ve düzen versin" diye konuştu.

Duygulandıran görüntü! Yanan evinin bahçesindeki karpuzları orman işçilerine ikram etti

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 30
  • hep suclu 2 yıl önce Şikayet Et
    teröristler yangın yapar ve 51 derece memlekete o chp lilerin ormanda piknikten sonra yerlere atdığı bira şjselerinden yangın cıkar sonra akp yaptı villaa dikecek Rant saglayacak kayarlılara satacak fransızlara satsaydık problem yoktu tabi tabi hady ordan
    Cevapla
  • yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP - İP PKK DHKP DUYUN HAİNLER. Allah Amcamızdan Razı Olsun.
    Cevapla
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim deden razı olsun. Nankörlük edenlerden değil şükredenlerden olmak lazim.bazi kendini bilmez densizler yalan haber ve hainlik yapmakta.
    Cevapla
  • aysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah gönlü bol yüreği temiz insan.
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben sana kurban dedeciğim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor