Sular kesildi mi? İSKİ su kesintisi mi yaptı? İşte 5 Ağustos suların kesildiği yerler!

Sular kesildi mi? Başta İstanbul olmak üzere birçok il de su kesintileri yaşanıyor. Özellikle alt yapı yenileme çalışması olan yerlerde sular belli aralıklarla kesilebiliyor. Oturduğu semtte sularının akmadığını fark eden birçok vatandaş "İSKİ su kesintisi mi yaptı?" sorusunun cevabını arıyor. Vatandaşlar için işte 5 Ağustos suların kesildiği yerler!

Sular kesildi mi? İSKİ su kesintisi mi yaptı? İşte 5 Ağustos suların kesildiği yerler!
Sular kesildi mi? İSKİ su kesintisi mi yaptı? İşte 5 Ağustos suların kesildiği yerler!
GİRİŞ 05.08.2021 15:22 GÜNCELLEME 05.08.2021 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Evinde suların akmadığını fark eden vatandaşlar sular kesildi mi kesilmedi mi merak ediyor. İstanbul başta olmak üzere yurdun bazı yerlerinde su kesintileri yaşanıyor. Bu kesintilerin başında yenileme ve bakım çalışmaları gelirken, bazen arıza ve onarım çalışmaları da suların kesilmesine sebep olabiliyor. Bu konuda neyden dolayı kesinti olduğunu araştıran vatandaşlar "İSKİ su kesintisi mi yaptı?" diye merak ediyor. Özellikle suların ne zaman geleceğini merak edenler için işte 5 Ağustos suların kesildiği yerler...

Sular Kesildi Mi? İSKİ Su Kesintisi Mi Yaptı?

İSKİ yer yer bakım ve onarım çalışması yapmak adına suları kesebiliyor. Bununla beraber arıza olan yerlerde de suların kesilmesi ve arıza giderilene kadar bu kesintinin devam etmesi mümkün. İSKİ'nin sitesinde yer alan bazı ilçelerde su kesintisi var. 

İşte 5 Ağustos Suların Kesildiği Yerler!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)'nin resmi sayfasından yapılan açıklamaya göre 5 Ağustos Perşembe günü itibariyle İstanbul'da 4 ilçe de sular kesildi. İşte İSKİ tarafından bakım ve yenileme çalışması sebebiyle suların kesildiği yerler,

  • Arnavutköy Yassıören Mahallesi Arıza Sebebi Basınç Düşüklüğü (Çalışmanın tahmini olarak 5.8.2021 tarihinde saat 23:30 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.)

  • Arnavutköy Yeniköy Mahallesi Arıza Sebebi 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası (Çalışmanın tahmini olarak 5.8.2021 tarihinde saat 15:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.)

  • Kadıköy Caddebostan Mahallesi Arıza Sebebi 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası (Çalışmanın tahmini olarak 16.8.2021 tarihinde saat 16:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.)

  • Kağıthane Çağlayan Mah, Gürsel Mah Arıza Sebebi Şebeke Hattı Dezenfekte Edilmesi (Çalışmanın tahmini olarak 5.8.2021 tarihinde saat 15:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.)



İSKİ Su Kesintisi Öğrenme Hattı Kaç?

Semtinizde olan su kesintilerini öğrenmek için 185'i arayabilirsiniz. İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. İstanbul dışı aramalar için 0212 185 00 00 nolu numarayı tuşlayabilirsiniz.

İSKİ ALO 185 çağrı merkezi ile yapabileceğiniz işlemler,

  • Fatura Sorgulama

  • Fatura Ödeme

  • Arıza / Şikayet

  • Su Kesintisi Öğrenme

  • Tarife Ücretleri Öğrenme

  • T.C. Kimlik No Güncelleme

gibi konularda kısa sürede hizmet alabilirsiniz. Ayrıca Alo 185 servisine ALO 153 İBB Beyaz Masa hattı aracılığı ile de ulaşılabilmektedir.

YORUMLAR 1
  • Mehmedi 2 yıl önce Şikayet Et
    Son 1 yıldır ayda 2-3 kere su kesiliyor.Eskiden yılda bir kesilirdi.İbb çok sorumsuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi