Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlandı

Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlanırken, alınan örnekler kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlandı
Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlandı
GİRİŞ 05.08.2021 22:10 GÜNCELLEME 05.08.2021 22:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Hankulu'nun ön otopsi raporunda, beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma tespit edildi. Bu bulguların haricinde vücutta herhangi bir darp, cebir, kesici, delici alet izi ve ateşli silah yarasına rastlanmadı.

Herhangi bir zehirlenme durumuna yönelik alınan bulgular, toksikolojik inceleme amacıyla Kimya İhtisas Laboratuvarı'na gönderildi.

Hankulu'dan alınan örnekler, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna yollandı.

Öte yandan, Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin gözaltına alınan, aralarında Ümitcan Uygun'un da bulunduğu 3 zanlı hakkında, "uyuşturucu temini" ve "fuhuşa aracılık yapma" yönünden de inceleme yapıldığı öğrenildi.

Olay

İhbar üzerine Mamak ilçesi Akdere semtindeki eve giden emniyet ekipleri, 25 yaşındaki Esra Hankulu'nun hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Olay yerindeki arkadaşları, Hankulu'nun, yaşamını yitirmeden önce Ümitcan Uygun ile birlikte olduğunu iddia etmiş, bunun üzerine Uygun gözaltına alınmıştı.

Ümitcan Uygun'un, Sema Esen'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında da ifadesi alınmıştı.

Uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek" suçlamasıyla tutuklanan Uygun, 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Memiş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bununla ilgili kim varsa açığa çıkarılmasını istiyoruz.
    Cevapla
  • Envers 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum aceba bu piskopati tekrar toplumun arasına hangi yüzle salacaklar.
    Cevapla
  • Saim Çakır 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu katili salan savcı ve hakimleri görevden alınması lazım bu katil suç makinası .şimdi bu katili salan savcı hakimlerin vijdanı sızlarmıki tabiki varsa bu katil geleceğin Sedat Peker gibi olacak mafya bu alçaklar idam edilmeli idam.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC sonumuz hayır eylesin Çocuklarımıza İslam'ı ve ahireti öğretelim Yoksa şeytanların elerinde uçurumlara yuvarlanır bak kalırız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV