İyi haber geldi! 8 gün süren yangın sona erdi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 8 gündür devam eden orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

İyi haber geldi! 8 gün süren yangın sona erdi
İyi haber geldi! 8 gün süren yangın sona erdi
GİRİŞ 06.08.2021 00:43 GÜNCELLEME 06.08.2021 00:48
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 8 gündür devam eden orman yangınları kontrol altına alındı.

Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Yangın nihayet son buldu ve soğutma çalışmaları başladı." diyerek destek verenlere teşekkürlerini sundu.

Yurdun dört bir yanında çıkan orman yangınları kontrol altına alınmaya devam ediyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla bölgedeki yangınların sona erdiğini ve artık sadece soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

"YANGIN NİHAYET SON BULDU"

Oktay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli yurttaşlarım, yangın nihayet son buldu ve soğutma çalışmaları başladı. Bu süreçte yüreği bizimle atan herkese teşekkür ederiz. Bundan sonra hep birlikte yaralarımızı saracağız. Marmaris'imizi tekrar güzel günlerine kavuşturacağız. Hepimize çok büyük geçmiş olsun."

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yangınların 8 gün sonra nihayet sona erdiğini söyleyen Oktay, "Emeği geçen, başta orman işçilerimize, itfaiye personelimize, köylülerimize, gönüllülerimize, farklı illerden bize destek olmaya gelen tüm belediye işçilerimize, orman çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

YORUMLAR 39
  • zz123 2 yıl önce Şikayet Et
    bir bakın genelde bir siyasi partinin belediyeyi aldığı yerlerde yangın çıkmış ve büyümüş.Acaba neden?Düşündürücü değilmi..
    Cevapla
  • Kahrolası zihniyet 2 yıl önce Şikayet Et
    chp tigniyeti bu yâ aşka degişmez sanki Devletin değilmiş & Millet desteği hiç olmadı öylemi Nânkörler Devlete , Hükümete düşmanlıgınızda dolayı İnşaallah alayıınız O' yangından beter olursunuz da hâîn düşmanlardan kurtulmuş oluruz!;!
    Cevapla
  • Ali Demir 2 yıl önce Şikayet Et
    Söndüğüne üzülen hainler de olacaktır tabi. Keşke bütün Türkiye yansa diye bekleyen hainler var
    Cevapla
  • Remzi unaldi 2 yıl önce Şikayet Et
    yanacak ne kalmiski
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Dört yanımız düşman her şeye hazırlıklıyız deyip orman yangını çıksa bu haldeyiz, Allah muhafaza savaş çıksa ne olacak? Savaş çıktı tüm ormanları yaktılar oturup seyredeceğiz demek ki? Vaziyet bu. Bir de ABD ye dikleniyor. ABD ye gidecek aracın yok, gelmiş burada güçlü devletiz diyor. Siha göndersene gidiyor mu ABD ye kadar.
    Cevapla
  • ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    cizre ile bodrum uzak değildir diyen anlayışta yangın çıkartma potansiyeli olanlara; uzaklaştırma !!! kararı verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı