Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu’ndan, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’e kınama

Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu CHP Antalya Milletvekili Zeybek’in, Ülke tv Muhabiri Sevgi Deniz’i tehdit etmesini kınadı.

GİRİŞ 06.08.2021 17:05 GÜNCELLEME 06.08.2021 17:06
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Basın mensuplarına saldırı sonrası her kesimden Zeybek'e tepkiler yükselmeye devam ediyor. Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu da CHP Antalya Milletvekili Zeybek’in, Ülke tv Muhabiri Sevgi Deniz’i tehdit etmesini kınayan bir açıklama yayınladı.

Yönetim Kurulunun yaptığı açıklama şu şekilde;

“Antalya Manavgat’ta hepimizi üzen yangınla mücadeleyi grubumuzun haber kanalı Ülke tv objektif bir şekilde izleyicilere aktarmaktadır. Sahadaki ekiplerimiz, hem yangınla mücadele eden görevlilerin öz verisini hem de felaketi yaşayan insanlarımızın istek ve taleplerini  objektif ve tarafsız bir şekilde haberleştirmektedir.

Ancak, yangın felaketini siyasi emellerine alet etmek isteyen birtakım çevreler Ülke tv’nin objektif yayıncılığından rahatsız olmuşlardır. Buna en son örnek ne yazık ki CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in davranış ve tutumudur. 

CHP’li Zeybek, Kızıldağ civarında yaptığı açıklamada, “Yangın bölgesinde uçak yok” demiştir ve bunun üzerine bölgedeki vatandaşlar Zeybek’e tepki göstermiştir. O vatandaşlarla röportaj yapan Ülke tv muhabiri Sevgi Deniz ve vatandaşlar Zeybek tarafından alenen tehdit edilmiştir. Röportajların Ülke tv ekranlarında yayınlanmasından bir gün sonra CHP’li Zeybek ekibimizin önünü  kesmiş, kameraların önünde alenen tehdit etmiştir. Yanındaki bir şahıs ise muhabirimiz Sevgi Deniz’in üzerine yürümüştür. Araya giren diğer haberciler sayesinde muhabirimiz darp edilmekten kurtulmuştur.

Görevi sadece ve sadece kamuoyuna doğruları aktarmak olan muhabirimize yapılan saldırıyı kınıyoruz. Tehditlerle bizi yıldıramayacaklarını buradan ilan ediyoruz.

KANAL 7  MEDYA GRUBU YÖNETİM  KURULU

Ülke TV ekibine saldıran CHP'li Zeybek'e suç duyurusuÜlke TV ekibine saldıran CHP'li Zeybek'e suç duyurusu

Ülke TV muhabirine saldırıya AK Partili vekilden sert tepki: Planları bozulduÜlke TV muhabirine saldırıya AK Partili vekilden sert tepki: Planları bozuldu

Ülke TV muhabirine saldıran CHP'li Zeybek'e peş peşe tepkiler!Ülke TV muhabirine saldıran CHP'li Zeybek'e peş peşe tepkiler!

YORUMLAR 25
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP denen bu zihniyetten bıktık, yeter ya her hainligin altından bunlar cıkıyor. Resme Türkiye düşmanı oldular.
    Cevapla
  • Tahirrr 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdpkkk ittifakı cehape sen varken bu ülkenin düşmnaa ihtiyacı yok
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    chp şunu istiyor ülkeyi çiftlik yapın. haramzadeler önceden yediği gibi şimdide yesin.zaten THK bu yüzden iflas etti .chp allah korusun iktidar olsun değil kurumlar ülkeyi çiftliğe dönüştürür. ülke iflas eder. dilenci oluruz. bankalar bir bir batar ülkeyi satar bu chp zihniyeti. bunlara laf sokma fırsatı verilmesin. adamlar iki yüzlü işleri yalan dolan iftira hazimsiz kişiler. belliki co Biden bunların akil hocasi
    Cevapla
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    genleri bozuk doğruyu görmeyip yalan ve iftiraya sarılıyorlar
    Cevapla
  • Yılmaz alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insan olamaz nasıl bir mahluk bunlar bilmem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!