CHP'li Marmaris Belediyesi'nden akılalmaz ihmalkârlık!

Devlet bütün imkanlarıyla yangınla mücadelede seferber olmuşken devleti acizlikle suçlayan CHP zihniyetinin yönetiminde bulunduğu Marmaris Belediyesi'nin büyük ihmali ortaya çıktı.

GİRİŞ 07.08.2021 13:39 GÜNCELLEME 07.08.2021 14:10
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin önemli tatil merkezlerinden Marmaris'te günlerdir süren orman yangını bugün kontrol altına alınabildi. 

Havadan çekilmiş görüntüler Marmaris Belediyesi'nin yangına müdahalede kendi elinde bulundurduğu imkanları kullanmada açıkça ihmalini ortaya çıkardı..

Fotoğraflarda, belediye binasına 200 metre mesafedeki itfaiyenin aynı yol üzerinde 50 metre ilerisindeki yangına müdahalede aciz kaldığı görülüyor.

CHP'li Marmaris Belediyesi'nden akılalmaz ihmalkârlık!

İHMAL Mİ KASIT MI?

Muhalefetin yangının başından bu yana hükümeti uluslararası arenada aciz göstermek için ortaya attığı akıl dışı iddiaları ve karalama kampanyaları, yaşanan olayın ihmal mi kasıt mı olduğu şeklinde soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 71
  • Kenan gokce 2 yıl önce Şikayet Et
    Burasi İçmeler yangın burda çıkmadı bildiğim katarla çok acı verici inşallah çok güzel olur hastalık yangın bu sene hiç iyi olmadı buralar inşallah 2022 çok güzel olurda turizm yeniden başlar çok üzgünüm üzüldük çok ekmek yedik güzel yer bekle bizi 2022
    Cevapla
  • Nur Çağlar 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size ve sizin gibi zihniyetlere. Yangının yerini bilmeden haksız ve yalan haberlerle insanları karalıyor veya kandırıyorsunuz. İtfaiye ve orman müdahale ekiplerine en uzak yerlerde başladı yangınlar. İslam yalan söylemeyin, haksızlık yapmayın, kul hakkı yemeyin der. Bu yazdıklarınız da kul hakkına giriyor. Sizin Müslümanlık ile uzaktan yakından alakanız yok. Peygamber efendimizin haram dediği ne kadar şey varsa hepsini yapıyorsunuz. Siz Müslümanlık ilkelerine değil, cebinizin ve mevkinizin çıkarlarına , menfaatlerinize hizmet ediyorsunuz, Rabbim ıslah etsin, umarım unuttuğunuz Müslümanlığınızı, vicdanınızı hatırlar ve doğru yolu bulursunuz.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bana bak ben marmaristeydim gözümle gördüm sen neyin kafasini yasiyon marmaris belediyesini belediye baskanini gozlerimle gordum yanginla ugrastigi yok bol bol kamera karsisindada devleti aciz duruma dusuruyordu ben belediyenin hicbir islemini görmedim yanginda
    Cevapla
  • 7654 2 yıl önce Şikayet Et
    Cihat....! Cihatci ;Peygamberimizin boyle bir sözü yok. Calar zina yapar , coluk cocuk öldüruŕ lakin yalan soylemez, oylemi...? Senin gibilerine munafık denilir. Nereden uydurdun...?
    Cevapla
  • Cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar yalan ve iftira daha başka bir ülkede yok.. peygamber efendimizin yalandan daha kötü bir şey yok,benim ümmetim çalar,zina yapar, ama asla ve asla yalan soylemez der.. geldiğimiz nokta bu insanların sözde müslüman olmaları.. çok yazık çok Müslüman müslümana iftira atıyor , öldürüyor , hakkını yiyor...5 maaş 8 maaş alıyor herkes susuyor, bakıyor.. çok zaman geçmeden o da payını alıyor..sonra gidiyor namaz kılıyor,, keşke bu hak yiyenler iftira atanlar...maun suresini bilselerdi anlasalardi..
    Cevapla
  • 987 2 yıl önce Şikayet Et
    Belediyecilik kim chp kim. Gidin halice bakın..Millet hizmet bekliyor bunlar heykel ustune dans eden heykel yapiyor. Mangindan mal taşıma telaşinalar. Layik bunlara oy verenlere.
    Cevapla
  • Marmarisli 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne yapmaya çalıştınız acaba. Orası ek hizmet binası, itfaiye binası değil ve de yangın ordan çıkmadı. Gösterdiğiniz yerler de tıpkı diğer yerler gibi birden bire alevlere teslim oldu. Hava mudehalesi geç kalmasaydi hiç bir yer yanmazdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam