Son Dakika... İstanbul’da Hizbullah operasyonu: Gri kategoriye bir çizik!

Son dakika haberi... İstanbul’da düzenlenen terör operasyonunda İçişleri Bakanlığı’nın arananlar listesinde gri kategoride yer alan Hizbullah üyesi terörist Z.D., yakalandı.

GİRİŞ 09.08.2021 13:07 GÜNCELLEME 09.08.2021 15:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ:Terörle Mücadele ekiplerinin çalışması sonucu, hakkında “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Zafer Dedeoğlu'nin adresi tespit edildi.

7 Ağustos’ta Avcılar’da düzenlenen operasyonda İçişleri Bakanlığı’nın arananlar listesinde gri kategoride yer alan Hizbullah Terör Örgütü üyesi Dedeoğlu, yakalandı.

10 YILDIR ARANIYORDU

2011'den bu yana arandığı öğrenilen zanlı, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Son Dakika: Şırnak’ta terör operasyonu! Gözaltına alındılarSon Dakika: Şırnak’ta terör operasyonu! Gözaltına alındılar

Burkina Faso ve Mali'de terör saldırısı: 60 ölüBurkina Faso ve Mali'de terör saldırısı: 60 ölü

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 şüpheli sınırda yakalandı!Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 şüpheli sınırda yakalandı!

PKK'dan Erbil'e tehdit gibi mesajPKK'dan Erbil'e tehdit gibi mesaj

KAYNAK: TRT HABER
YORUMLAR 17
  • Ebuzer çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Suçu ne? terör kapsamına girer mi? Fetöcülerin bunca insanı mağdur ettigi gibi (selam tevhid meselesi gibi ) bunlarada aynısı yapılmış Olamazmı.? Bögeden biri olarak söylüyorum Hizbullah dedikleri Gurup aslında ilim cemaatidir. Onlar camilerde insanlara kuran dersi vererek genlere islamı anlatarak bilinirdiler. Nezamanki pkk ve fetö örgütleri bunlara kara propaganda yaptı o gün bugün dür adamlar ne yapsa terör muamelesi gördü. Halen aynı muhabbet devam. Kendini pkk ye karşı mudafa etti kontra dediler fetöye biat etmedi hizbul vahşet dendi bu ülkede ençok mağdur edilen ilim cemaati fertleri ve 28 şubat mağdurlarıdır. Gidip bölgenin o günlerini kanaat önderlerinden dinleyin.
    Cevapla
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Sünni Şii diye hemen hüküm koymayın her müslüman Hizbullah tır müslüman İslami düşünceye sahip başkasının ağzıyla konuşmaz
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Her müslüman hizbullahtır (Allah'ın hizbinden.Allahı'ın taraftarı). Ama sahte hizbullah varsa bilemem. Birde Hizbulşeytan vardır ve şeytanın hizbi ve taraftarlarıdırlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben sağ yakalananı çizik kabul etmiyorum gerçek çizik kellesiz olandır
    Cevapla
  • Bir dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Ortada fetönün mağdur ettiği onbinlerce insan var. Sırf sakallı olduğu veyahut onlar gibi düşünmediği için insanları fişlediler ocu bucu diye ihbar ettiler. Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın. Allah muhafaza yarın mahşer de hesabını veremezsiniz
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    ben aslan yigit polislerim neolur o pilikleri ellemyin eldiven giyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...