Fetih Derneği yangınlarla mücadele eden yardım ekiplerine ihtiyaç malzemeleri dağıttı

Fetih Derneği yardım ekibimiz, Muğla’nın Otmanlar Köyü’nde meydana gelen orman yangınını söndürme çalışmalarına katkıda bulundu.

Fetih Derneği yangınlarla mücadele eden yardım ekiplerine ihtiyaç malzemeleri dağıttı
Fetih Derneği yangınlarla mücadele eden yardım ekiplerine ihtiyaç malzemeleri dağıttı
GİRİŞ 11.08.2021 21:49 GÜNCELLEME 11.08.2021 21:49

Son günlerde ülkemizde meydana gelen orman yangınlarında binlerce hektarlık alan yok olurken, yangın birçok can ve mal kaybına neden oldu. Maddi zararların yanı sıra manevi olarak da zarar gören kardeşlerimiz için Fetih Derneği yardım ekibi bölgeye giderek çalışmalar yaptı. 

İhtiyaçlar Tespit Edildi

Bölgede hazır bulunan Fetih Derneği yardım ekipleri; söndürme, soğutma, kurtarma ve yardım çalışmalarını sürdürmekte olan ekiplerin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla tespit çalışmaları Bölgede hazır bulunan Fetih Derneği yardım ekipleri; söndürme, soğutma, kurtarma ve yardım çalışmalarını sürdürmekte olan ekiplerin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla tespit çalışmaları yürüttü. Ayrıca, bölge halkının zararlarının telafisi için de çalışmalar başlattı. 

Kişisel İhtiyaç Desteği Sağlandı

Fetih Derneği, Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Azerbaycan’dan gelerek yangın söndürme çalışmalarına katılan yardım ekiplerine powerbank, kafa feneri, pil, eldiven ve yanık kremi gibi kişisel ihtiyaç desteği sağladı. 

Bağış Yapmak İçin

Derneğimize katkıda bulunmak için www.fetih.org.tr’den online bağış yapabilirsiniz. Ayrıca derneğimizin 0552 221 10 71 numaralı irtibat telefonundan iletişime geçerek de bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti