Adıyaman'a şehit ateşi düştü: Birkaç gün önce nişanlanmıştı

Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin şehadet haberi ailesine verildi.

Adıyaman'a şehit ateşi düştü: Birkaç gün önce nişanlanmıştı
Adıyaman'a şehit ateşi düştü: Birkaç gün önce nişanlanmıştı
GİRİŞ 13.08.2021 00:43 GÜNCELLEME 13.08.2021 00:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin şehadet haberi ailesine verildi. Şehit Bali'nin birkaç gün önce nişanlandıktan sonra ailesiyle vedalaşarak Pençe-Şimşek Operasyonu'na katıldığı öğrenildi.

Adıyaman’ın Besni ilçe nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali (27), Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek Operasyonu'nda terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit düştü.

Mehmet ve Fatma Bali çiftinin 4 çocuğundan biri olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali’nin şehadet haberi Besni ilçesi Erdemoğlu Mahallesi'ndeki ailesine Kaymakam Nazlı Demir ve askeri erkan tarafından verildi. Acı haberi alan Bali ailesi sinir krizi geçirdi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali’nin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali’nin birkaç gün önce izne geldiği, nişan töreni yaptığı ve tören sonrası ailesiyle vedalaşarak Pençe-Şimşek Operasyonu'na katıldığı öğrenildi.
Şehit Hakan Bali’nin babası olan ve diyaliz tedavisi gören Mehmet Bali’nin ise yaklaşık 1 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • M.Bilgetürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin. Acı ama şehadet bir onur yüksek bir paye... Allah'ım genç yaşta dünyadan göçen bu kardeşimizin taksiratini affeylesin... Amin Ailesine sabır diliyorum yaradandan...
    Cevapla
  • meltem 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimin katinda en ustun derecelere nail olsun aslanimiz.
    Cevapla
  • Abdulbaki Yeşil 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim makamını al-i yapsın. Peygamberlerine komşu eylesin.
    Cevapla
  • mesut şen 2 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Rabb'im Kahraman askerimizin şehadetini makbul ve mübarek etsin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
    Cevapla
  • Ön kuzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Başımız sağ olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
79 yıl sonra ibadete açılmıştı... Kariye Camii’ndeki Osmanlı eserleri kayıp!
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde parmaklarındaki morlukların nedeni belli oldu!