10 yaşındaki Nira'nın kahreden sonu

Manisa'da bir sitenin bahçesinde, havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan 10 yaşındaki Nira Akyürek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Nira’nın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

10 yaşındaki Nira'nın kahreden sonu
10 yaşındaki Nira'nın kahreden sonu
GİRİŞ 13.08.2021 10:05 GÜNCELLEME 13.08.2021 10:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hollanda’da yaşayan tatil için Türkiye’ye gelen Elmas ve Zati Akyürek çiftinin kızları Nira, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde dedesi Hayati Öztürk'ün oturduğu sitenin bahçesindeki havuzda vakit geçirdi. Havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan Nira yere yığıldı.

Durumu fark eden ailesi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Nira’yı ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki müdahalesinin ardından Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen küçük Nira, yaklaşık 4 saat sonra, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Nira'nın ölümü, ailesi ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Nira'nın cenazesi, savcının incelemesi sonrası, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

YORUMLAR 2
  • Yilmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    yazik. o kücük bedeni dograyacaklar. niye muhtemelen gida zehirlenmesi
    Cevapla
  • Türk evladi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayy icim gitti, Allah hic bir Anna ve Babaya evlat acisi yasatmasin. Allah kücük izimizi rahmet eylesin. cok aci bir duruum icler acisi. Allahtan Anneye ve Bayaya sabirlar diliyorum. Kolay degil simdi hic birsey.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı